Szárnyalnak a Focus Home Interactive játékai

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 1.
  • Biznisz
Link másolása
Megérkezett a francia kiadó előző évi pénzügyi beszámolója, amely alapján 20 százalékkal lépték túl az előzetes becsléseket, ezzel együtt pedig rekordévet zártak. A legsikeresebb címük egyébként a Farming Simulator 19 lett.

Aki azt mondta, hogy a mezőgazdaságban nincs pénz, az ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. A Farming Simulator 19 ugyanis a megjelenése óta több mint 2 millió példányban kelt el, így a Giants Software alkotása érte el a legimpozánsabb eredményeket a Focus Home Interactive berkein belül.

Hasonlóan jól ment a Dontnod Vampyr című viktoriánus játéka is, mely sikeresen lépte át az egymilliós eladási mérföldkövet, így a két vállalat nem csak elkötelezte magát a jövőbeni kooperáció mellett, de a Fox 21 közbenjárásával akár sorozat is készülhet a vámpíros alkotásból.

Ami pedig a multiplayer FPS-felhozatalt illeti, az Insurgency: Sandstormból megközelítőleg félmillió példány talált gazdára a megjelenés utáni első hetekben, szóval a New World Interactive-nak is meg van az oka az ünneplésre.

A Focus Home számára a 2019-2020-as üzleti év a World War Z-vel már alapból meglehetősen jól kezdődött, amihez olyan címek csatlakoznak, mint az A Plague Tale: Innocence, a GreedFall, a MudRunner 2 és a The Surge 2, szóval nem lennénk különösen meglepve, ha jövőre is újabb rekordokkal zárná az évet a kiadó.

2.
2.
Ooorky
Jó kis játék a Farming Simulator, főleg Switch-en, munkaidőben :D
1.
1.
kastorhun
Ennek örülök, jó látni hogy egy kisebb kiadó egyre jobban kezd felemelkedni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...