Sorozat készül a Masters of Doom alapján

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline jelentése szerint sorozat készül David Kushner 2003-ban megjelent Masters of Doom könyve alapján. Az USA Network egyelőre csak egy pilot epizódot rendelt be, amit James és Dave Franco produkciós cége fog elkészíteni.

Az id Software születéséről, fénykoráról, illetve John Carmack és John Romero rivalizálásáról szól a 2003-ban megjelent Masters of Doom, amit a Rolling Stones egyik szerkesztője, David Kushner írt.

A könyvből most sorozat készülhet, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy az USA Network berendelt egy pilot epizódot, ami bemutatná az id Software felemelkedését, egészen a Commander Keen, a Wolfenstein 3D, a Doom és a Quake elképesztő sikeréig, miközben Carmack és Romero állandó rivalizálása és az alapítók elképesztő életvitele is terítéken lenne.

A pilot epizódot Tom Bissell jegyzi majd, mint forgatókönyvíró. Ő volt a társírója a zseniális The Disaster Artistnak, illetve olyan játékokhoz készített korábban szkripteket, mint a Gears of War 4, az Uncharted: The Lost Legacy vagy a What Remains of Edith Finch.

A gyártást a Dave és James Franco alapította Ramona Films végzi, a The Gotham Group (Abduction, The Maze Runner) és a Universal Content Productions (Mr. Robot, The Umbrella Academy) közreműködésével.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...