Megváltozott a PlayStation Plus júliusi felhozatala

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 2.
  • Akció
Link másolása
Szomorkodhatnak a foci szerelmesei, de cserébe szinte mindenki más örülhet; a Sony az utolsó pillanatokban megváltoztatta a júliusra beígért játékokat, melynek értelmében a Pro Evolution Soccer 2019-et a Detroit: Become Human váltja.

Jó hírünk van azoknak, akik elégedetlenek voltak az elmúlt héten beharangozott PlayStation Plus-címekkel, ugyanis megváltozott a júliusra ígért játékok listája. Hivatalos magyarázatot egyelőre még nem kaptunk arról, hogy miért történtek ilyen szokatlan változtatások, ám a Sony blogján közzétett információk alapján nem csak pletykákról van szó, ténylegesen frissül a PlayStation Plus júliusi kínálata.

A változások alapján a Pro Evolution Soccer 2019 helyett a hamarosan PC-n is elrajtoló Detroit: Become Human lesz elérhető az előfizetők számára. Sőt! Ezúttal némi ráadást is kapunk, ugyanis az alapverzió helyett a Digital Deluxe Editiont szerezhetjük be, ami így magába foglalja a Heavy Rain PS4-es változatát is.

A PlayStation Plus júliusi játékai egyébként még a mai nap során válnak elérhetővé.

74.
74.
Duken
Az megvan hogy a Detroittal megkaptuk a Heavy Raint is? Most töltöttem le! Tök jó!
66.
66.
Fata Morgana
#64: Mondom hogy gyerekes vagy, különben meg sem említetted a játék címét de mindegy, totál általánosságban kommenteltél.
"Csúnya Sony" hogy lehet egy márkanév csúnya???
1996-ban vettem (nem anyu vagy apu) az első PSX-emet.
Ennyi vérhörcsögöt mint ezen az oldalon ....!
65.
65.
Rezsidémon
Kit érdekel, hogy csak addig lehet jatszani vele, amíg a pluszt fizeted? Mert, mit fog érni egy fostos videojáték 3 év múlva egyebkent? Semmit kb...
Jó, valaki szeret ülni a szarjain éveket, mert majd azzal fog szakítani hatalmas zsét, amikor elpasszolja vaterán. Hagyjuk már, komolytalan ez az egesz.
Néha nagyon elcsodálkozom, hogy lehet a játékot ilyen komolyan venni, vicc baszki
64.
64.
Ps fanboy
#62: Szóval elsőre nem esett le, hogy én a Detroit ról beszélek és a csúnya Sony ról, akik ha elfelejted befizetni a ps plus tagságidat elvehetik tőled? Én kérek elnézést.)
62.
62.
Fata Morgana
#61: Ezt írtad.
"Mondjuk egy játék végigvitele után az élmény a tiéd, azt már senki nem veheti el. :))))"

Legközelebb legyél kicsit konstruktívabb a mondandódban (ne gyerekesen írj) és akkor érdemi beszélgetést is lehet folytatni bármiről.
61.
61.
Ps fanboy
#60: Nagyon bölcs vagy, köszi, hogy ezt megosztottad velem, de kicsit azért eltértél a tárgytól. Itt most nem azokról az élményekről van szó, amik egy ember életében általánosságban a legmaradandóbbak, mint az első sex, első kocsi, meg a tököm tudja. Nyilván ha egy embert az élményeiről kérdeznek, akkor nem a játékélményeit fogja felsorolni, az egy más szegmens az ember életében, máshogy priolizálja. De itt most játékokról van szó, ahol az adott pillanat az élmény, és egy sztoriorientált élményt az első alkalommal éled át igazán, ha eladod a játékot, vagy ha megtartod és hagyod a polcon rohadni, hogy bármikor elővehesd és felidézd az élményt, de az akkor sem lesz ugyanaz, mint mikor először vitted végig. Én erről beszéltem.:))
60.
60.
Fata Morgana
#56: Ezen jót derültem mert ennél nagyobb ordas baromságot régen hallottam.

Volt egy doku film amit egy "elfekvőben" (gondolom tudod mi az) forgattak egy ficko firtatta az embereket meséljenek az életükről megélt eseményekről kb. kivétel nélkül 45perc múlva csak ugyanazon dolgokat sorolták fel amit már korábban is.
Na ennyit az "el nem vehető" élményeidről az "idő" az amit bármit képes elvenni és hidd el nem kérdezi meg hogy szabad-e vagy sem.:)
59.
59.
godach
#52: Nem kerülöm a választ csak dolgozok közben.
Egyébként mindegy mit írok, mert valamiben vagy egyet értünk és minden szuper vagy nem, de akkor olyan irányba megy el a dolog, hogy hihetetlen.
Szoktam gúnyosan viccelődni, de akkor sem bántásból. Írásban ez sajna nem jön át.
58.
58.
supair
.....hogy a f...szoba ment el kettő is mondandombol? Sebaj.Nagyobb eséllyel jut el a cimzetthez...-D
57.
57.
supair
#34: Rohadtul unalmas és monoton hozzászólásaid vannak......már csukott szemmel nyomom az első betű után.For The Gamekapocs.
56.
56.
Ps fanboy
#53: Mondjuk egy játék végigvitele után az élmény a tiéd, azt már senki nem veheti el. :))))
55.
55.
supair
#34: Rohadtul unalmas és monoton hozzászólásaid vannak......már csukott szemmel nyomom az első betű után.For The Gamekapocs.
52.
52.
DeKor
#50: Válaszkerülés. De beszédes, értettem.
50.
50.
godach
#49: Beszélgetek. Most azt a hozzászólás úgy írtam, mintha egy asztalnál ülnénk és söröznénk. :) a többiekkel együtt
49.
49.
DeKor
#44: Így viszont belegondolva úgy tűnik, mégis jól értelmeztem a személyemmel kapcsolatos szarkazmust az első hozzászólásodban. Egy ilyen Ultimate-től és társaitól még el is várom, hogy félreértsenek, de tőled...
48.
48.
Fata Morgana
#30: Ez egy korrekt hozzászólás, nagyon mély igazsággal karöltve.

UI.
Nekem még az "tetszik" mikor elvileg felnőtt emberek kijelentik milyen jó hogy ingyen adnak játékokat a sony-nál pedig erről szó sincs max előfizetésről beszélhetnénk vagy játék bérlésről mivel ha lejár a PS+ előfizu elérhetetlenné válnak azok a híres ingyen játékok, "for the players" ami vicc akart lenni anno csak sokan komolyan vették.
46.
46.
DeKor
#45: Érdekes, hogy olyan, mintha az én hozzászólásomra reagálnál. Hogy ismertél benne magadra? Mert hogy én egyáltalán nem rólad beszéltem, az tuti. Eszembe sem jutottál.
45.
45.
godach
Hát azért ezekre csak reagálnék.
A tiszás hasonlat meredek, szerintem. Régen, megjelenés után még jó üzlet volt csak a játék miatt a plusz tagság. Szégyellném magam ha nem tudnám hogy sok ismerősöm is ezért fizetett elő. Annyit mondtam csak, hogy ps részén nekem már ez nem éri meg. A Gold még épp-épp a 4 játékkal de már az sem nagyon.
Ekkor még azért nem voltak akciók, de meg lehet most nézni egy Humble Monthly-t, milyen kaliberű játékokat adnak a havidíjért.

Nem érzem ezt sem, hogy mindenen zsörtölődnék. Pl Days Gone is első napos vétel volt és a ps 2 platinám közül az egyik ez. Végigjátszottam, élveztem majd elajándékoztam. Itt azóta is megy a rinya a grafikáról, bugokról és fpsdroppokról. Szóval azt sem érzem, hogy Sony ellenes lennék vagy hogy nincs más örömöm, mint az hogy néhány cikk alatt amivel nem értek egyet, ki fejtsem azt.
Nem hiszem hogy nem normálisan tenném vagy akármelyikőtöket sértegetnélek.
Számomra egy előfizetésbe volt hisz csak addig játszhattam egy játékkal míg fizettem. Erre mára ott a psnow és gamepass.
44.
44.
DeKor
#42: Viszont nekünk meg nem kell foglalkoznunk azokkal, akiknek nem lehet a kedvére tenni. Akik így hobbiszinten zsörtölődnek bármin, azoknak olyan "ész"járásuk van, amit nem kell próbálni megértenünk. Hadd csinálják, nekik úgysem jut ennél nagyobb öröm az életben. ;)
43.
43.
Duken
42.
42.
Rezsidémon
Van, akinek nem lehet a kedvére tenni - mondta a Brian az exleprásnak.

Ahogy elnézem, sok itt az exleprás :D
40.
40.
Rezsidémon
Ez igen, nekem eddig nem volt rá idő, nem vettem meg. Köszi szépen, radaron volt!
39.
39.
Obi Wan Kenobi
Basszus mar most vettem meg :D nem baj, jó játékot srácok. Kicsit mélyebb mint a blade runner remake, én imádtam.
38.
38.
Ooorky
Pont ma reggel számíttattam be egy Mario Maker 2 Limited Edition-ba a lemezes Detroit-ot, úgy látszik szerencsém volt :D


Mondjuk aki "ingyen" játékok miatt fizet elő PLUS-ra azt belelövetném a Tiszába...

PS Now-ra- most ezek jöttek ki (E3-as akcióban 70€ volt egy évre osztrák account-tal):

Nightmares From The Deep 2: The Siren’s Call
Dark Arcana: The Carnival
Tachyon Project
Rapala Fishing: Pro Series
MXGP3 – The official Motocross videogame
Real Farm
Wuppo
Red Faction II (PS2)
Rad Rodgers
Vampyr
Mudrunner
Rocket League
Borderlands: The Handsome Collection
+játszható az eddig bekerült 600 játék bármelyike.

Mondjuk a Borderlands-ek eddig is fent voltak, annyi az eltérés, hogy most már letölthető, nem csak stream-elhető.
35.
35.
#34: - mint valami hitgyülekezetes szektás marketinges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...