PES 2020 - jön a United, megy a Liverpool

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 3.
  • Hír
Mozgalmas napjai vannak a Pro Evolution Soccer-sorozat rajongóinak, ma például a PES 2020 hivatalosan licencelt csapatai kapcsán kaptunk helyzetjelentést: jön a Manchester United, megy a Liverpool.

Búcsúzik a Pro Evolution Soccertől a Man Red csapata, az idei felvonásra ugyanis a Konami be tudta húzni a Manchester United hivatalos licencét. Ez azt jelenti, hogy a csapat játékosai a valódi nevükön, a valódi mezükkel és a valódi fizimiskájukkal tűnnek majd fel a játékban, sőt a klub néhány legendás focistáját, így David Beckhamet és Park Ji-Sungot is megkapjuk majd.

A játékosok egy részének a teljes testét beszkennelték a fejlesztők, közülük is kiemelkedik Scott McTominay, aki a PES 2020 nagykövete lesz - a munkálatokról fentebb láthattok egy rövid videót. Végül, de nem utolsó sorban érdemes megjegyezni, hogy az Old Trafford is elérhető lesz az új rész standionjai között, így a Manchester United-rajongók abszolút nem panaszkodhatnak majd az idei játékra.

Megteszik majd mások helyettük: a Manchester United behozásával párhuzamosan a Liverpool és a Konami szakított egymással, a június 30-án lejárt megállapodásuk miatt a csapat kimarad a PES 2020 licencelt gárdái közül, illetve a jövőben a hivatalos Pro Evolution Soccer-versenyeken nem választható majd a Liverpool még a Pro Evolution Soccer 2019-ben sem.

Az eFootball PES 2020 szeptember 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a játék demója július 30-án válik letölthetővé. Érdekesség, hogy bár a PlayStation Plus júliusi felhozatalában a Pro Evolution Soccer 2019 szerepelt eredetileg, a Sony ismeretlen okokból az utolsó pillanatban módosított a felálláson, és a Detroitot adja az előfizetőknek a focis játék helyett.

20.
Beniciodeltoro
Ha már a licencekért nem perkálnak akkor adják 6 rugóért a játékot, ez inkorrekt.
És ne szórják tele kamu stadionokkal, azt is magasról lexarják, hihetetlen mennyire nem érdekli őket a játék maga.
PL licencel vinnék mint a cukrot.
19.
hajbel
#18: Látom vannak itt hűséges "arab pénz óta" city szurkolók :D
16.
SLi
Ramos injured Salah,
Victims of it all,
Sterling won the double,
And the Scousers won f*ck all,
Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez, Allez...
15.
hajbel
#14: 10 euró/fonttal olcsóbb a PES a megjelenés pillanatában, de gyorsan esik az ára. Mondjuk xboxon tényleg nem a legjobb így az élmény.
14.
delphijos
#13: Nem magamról van szó. ( Amúgy pont X-en játszom :D ) Hanem arról hogy egy árban van a Fifa-val, szerintem a userek jogosan várnák / várják el hogy ne kelljen "bindzsizni"....
13.
hajbel
#10: Szakértők, játékosok szerint is sokkal igényesebb, mint a Fifa. Kb. olyan a helyzet, mint egy arcade és egy szimulátor autós játék között. A szimulátorral ötször nehezebb megtanulni játszani, de az élmény cserébe kárpótol.

#12: 10 percet vesz el az életedből a lincenszek felrakása PC-n és PS4-en, mondjuk amíg a gép felrakja az még 20. Ha kell, segítek.
12.
delphijos
#10: Ez nem igaz. Szerintem a játékmechanika jobb mint a Fifa. De a "fél" licensz az sz*rt se ér. Hiába játszok a Barcelonával ha az ellenfél a "Red Devils"
11.
user101
Kontra focis játék... fussatok bolondok! :)
10.
Ultimate_
#9: persze, hogy nem, mert úgy igénytelen az egész játék, ahogy van.
9.
hajbel
#8: Próbálkoztak ők a BL licenszekkel, VB licenszel, de nem dobta meg az eladásokat annyira, hogy megérje nekik.
8.
Ginos
#5: Már kezdetektől fogva snes ,PS1 ISS Pro nem voltak licenszek. Ez nem mostani probléma.
A választ csak ők tudják , senki más. Találgatni meg a lottón lehet :D
7.
hajbel
#6: A megjelenés napján PC-re és PS4-re is elérhető az összes mez, nevek, logok stb. évek óta nem változik a moddolási rendszer.
6.
Dengitzik
#5: Éppen a licencek elmaradása miatt rétegjáték.Évente egy új licenc, azért ez nem sok.Régen a modderek is aktívabbak voltak, hamar megoldották a problémát, mostanában nem nagyon találok ilyet.A játék egyéb képességei sem igen indokolják a nem olcsó árát.
5.
hajbel
#3: Mert már hosszú évek óta téma. Sokkal kevesebb PES kel el, mint FIFA, a PES egy rétegjáték.
4.
delphijos
Vagy az EA k0t0tt exkluzív szerződéseket....
3.
Ginos
#2: Honnan tudod hogy pénz kérdése?
2.
hajbel
#1: Mi olyan hihetlen abban, hogy nincs rá pénzük?
1.
Ultimate_
hihetetlen, hogy 2019 ben sem képesek megoldani a licenceket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...