eFootball: PES 2020 PC, PS4, XBOXONE

A sorozat 2019-es epizódja, melyben a főszerepet a minél hitelesebb ábrázolás kapja.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.

Traileren a PES 2021-es frissítése

Ahogy azt már megírtuk, idén nem külön játékként, hanem a 2020-as verzió óriásfrissítéseként érkezik az eFootball PES 2021. Ma végre megkaptuk a megjelenési dátumot, hozzá pedig egy hangulatos előzetest.

Nem lesz önálló játék a PES 2021

Szakít az éves formulával a Konami focis játéka. A PES 2021 rendhagyó módon nem önálló játékként, hanem a PES 2020 nagy, szezonális frissítéseként érkezik majd, hiszen a fejlesztők már a következő, next-gen epizódon dolgoznak.

Nemsokára megkapjuk a PES 2020 EB-kiegészítőjét

Az eredeti tervek szerint áprilisban jelent volna meg, azonban az utolsó pillanatban elhalasztotta a Konami a PES 2020 ingyenes kiegészítőjét, amelyet az Európa-bajnokság apropóján dobott össze. Most kiderült, nem kell olyan sokat várni rá.

Elhalasztották a PES 2020 EB-kiegészítőjét

Miután az Európa-bajnokságot csak jövőre rendezik meg, ráadásul a Konami is kénytelen volt bezárni a japán irodáit, csúszni fog a PES 2020 EB-kiegészítője. A csomag eredetileg április végén jelent volna meg.

PES 2020 - április végén indul az Európa-bajnokság

A Konami már a PES 2020 megjelenése előtt beharangozta, hogy kiad majd egy EB-kiegészítőt a legutóbbi focis játékához, most pedig az is kiderült, hogy mikor számíthatnak a rajongók az ingyenes frissítésre.

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.

GC 2019: EB-kiegészítő érkezik a PES 2020-hoz

Folyamatosan csepegteti a Konami, hogy milyen finomságokra számíthatnak a rajongók az eFootball: PES 2020 megjelenésével: a minap kiderült, hogy a japánok behúzták a Seria A licencét, és egy EB-kiegészítőt is kiadnak majd jövőre.