Közel félóra az RTX-es Control társaságában

  • Írta: szlav
  • 2019. július 4.
  • Videó
Link másolása
Ha még mindig kissé zavaros számotokra, hogy miként fest majd a Remedy legújabb játéka, akkor ez a 26 perces, tartalmas játékmenet remélhetőleg mindent elárul majd. Ráadásul az Nvidia sugárkövetésével nézhetjük az egészet!

Augusztus végén végre befut a Remedy paranormális akciójátéka, a Control. Ma a DualShockers jóvoltából a PC-s változatot csodálhatjuk meg, ráadásul az Nvidia ray tracing-technológiájának társaságában. Már az E3-on megtudhattuk, hogy ez a cím is támogatja majd a sugárkövetést, egy rövid ízelítőt is kaptunk belőle, de a mai videó mindennél jobban bemutatja majd, hogy miként is fest majd ez élesben.

A Control augusztus 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

13.
13.
user101
Vajon képesek lennének a sugárkövetéses technológiát mondjuk pontosabb és részletesebb hitbox-rendszerre, rombolható környezetre, átlyuggatható és a lyukon átvilágító fényforrások kezelésére is használni? :)

És főleg : Miért nekem kell ezeket kitalálni, amikor rég leragadtam a Directx9.0c-nél és a mai napig az is kielégíti az igényeimet? ( De mekkora flash már, hogy 3D renderelt és animált az ügyviteli szoftverünk háttere! :)))
10.
10.
crytek
#8: Pedig nagyon gyanús hogy ez a jövő. A kövi konzolok se poénból fogják támogatni a sugárkövetést
8.
8.
medson
Ez az RTX ON szöveg, meg hogy mindenhová oda kell rakni a modern kori Blast processing.
7.
7.
BrockSamson
Szep meg minden, de szamomra valahogy minden eddigi jatekmeneti video olyan lelektelennek erzodik, mint egy techdemo. Lehet tevedek, meglatjuk.
6.
6.
user101
#5: Hát, ha bundle nem is de egy gamepass azért bejátszhat! Ha épp nincs mivel játszanod ( mert nincs legalább 50-60 még 'kijátszatlan' / bespájzolt játékod )... :)
5.
5.
#1: Ne megjelenéskor vedd. Később ez bundle lesz, crytek legnagyobb örömére. De amúgy tényleg abban lesz.
3.
3.
logic5
#1: Először nálam nkór lesz, és csak akkor veszem meg, ha megéri. Bár eddig úgy fest nem fogja...
2.
2.
logic5
Eddig a Remedy volt számomra, aki mindig kiváló minőséget rakott le az asztalra, a címeket most nem sorolom fel, mindenki tudja. De ebbe szvsz bele fog törni a bicskájuk... Valahogy ebben nincs meg az a plusz, amit adtak eddig. Kockás kamera mozgás, vicces modellezés, arról nem is beszélve, hogy a videón kb 25 FPS-el fut a játék...
1.
1.
Macifasz
Tudni arról valamit, hogy PC-re beszerezhető lesz valahonnan fizikai formában is? Csak, mert elég idegesítő, hogy az EPIC Game Launcher Storeban 20 ropi az ára, de a dobozos konzolos változatoké meg "csak" 15-16. Nincs bajom az EPIC Game Launcherrel, de nem szívesen fizetnék 4-5 ezerrel többet. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...