Mozgásban az AR-es Minecraft Earth

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 12.
  • Videó
A vadonatúj játékmeneti előzetes mellé pedig még egy zárt bétát is kapunk, melyre már jelentkezhetnek is a Minecraft és az AR-technológiák rajongói. Vajon képes lesz a játék a Pokémon Go nyomdokaiba lépni?

Május óta tudjuk, hogy a kiterjesztett valóságba látogat a Minecraft-franchise, a mai napon azonban egy új videó érkezett, melynek segítségével már tisztán látható, hogy pontosan mire is számíthatunk a mobilokra érkező alkotás kapcsán.

Tappables néven különböző tárgyakat találhatunk szerte a nagyvilágban, melyek a virtuális térképeinken is felbukkannak. Ezeket begyűjtve egyre több lehetőséget kapunk saját kis birodalmunk felépítésére, melyet az AR-nek köszönhetően 1:1-es méretarányban szabadon be is járhatunk.

A videóban bemutatott lehetőségek már kipróbálhatók lesznek a zárt bétában, melyet a következő két hét során fognak elindítani iOS-en és Androidon. A bétára való jelentkezéshez pedig a játék hivatalos oldalát érdemes felkeresni.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...