Megvan a Luigi's Mansion 3 megjelenési dátuma?

  • Írta: szlav
  • 2019. július 14.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal az Amazon mexikói részlege szivárogtatott. Érdemes egyelőre pletykaként kezelni a dolgot, de ha hihetünk a híreknek, akkor Luigi kísérteties kalandja nem sokkal a Switch Lite megjelenése után érkezhet.

Egyelőre hivatalos dátumot még nem kapott a Luigi's Mansion 3, de ha hihetünk az Amazon Mexico információinak, akkor október 4-én vehetjük kézbe Luigi és Gooigi kalandját. A dátumot egy emailben kürtölte világgá az áruház - a játék előrendelőinek küldött értesítésben jelölték meg az érkezés napját, ez pedig hamar fel is került a ResetEra fórumára.

Az október elejére tervezett dátum egészen kényelmesen hangzik, hiszen azt csupán két héttel előzi meg a napokban bejelentett Nintendo Switch Lite megjelenése. Akik tehát beruháznak az új, könnyített handheldre, azok könnyen az első játékaik közt tudhatják a sikervárományos játékot.



Mi már kipróbáltuk a kizárólag Nintendo Switchre érkező Luigi's Mansion 3-at. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor olvassátok el a Nintendo Post E3 Tourról készült beszámolónkat!

1.
1.
godach
Elég szépen néz ki. Most a Kingdom Hearts, pont a (gyerekes) grafikája miatt üzemeltem be a Wii-t. Megvárom mi lesz ez a SwitchLite és lehet lwcsapok egyre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...