Hangulatos képeken a Shenmue III

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 15.
  • Képek
Link másolása
Még mindig ígéretesen fest a Deep Silver novemberben esedékes játéka, melyben a képek alapján az önfeledt bunyó mellett ellátogathatunk majd egy lámpások fényében úszó étteremhez és egy arcade gépekkel teli játékterembe is.

A JapanExpo során négy újabb képet villantottak a Shenmue III-ról, melyeken még mindig remekül néz ki az Unreal Engine 4-gyel meghajtott játék világa. Mondjuk a látványra az eddigi videók kapcsán sem lehetett nagyon okunk a panaszra, inkább az animációk tűntek egy kicsit esetlennek egy AAA-kategóriás játék számára.

A Shenmue III a jelenlegi tervek szerint november 19-én rajtol el PlayStation 4-en és PC-n; utóbbi változatot az Epic Games Store-exkluzivitás miatt kitört botránynak köszönhetően majd Steamen is lehetőségünk lesz futtatni. A játék gépigényéért az alábbi linkre érdemes ellátogatnotok, míg a legutóbbi teknősfuttatós játékmeneti videó erre található.

5.
5.
hedzsooo
#4: +1

...Egyébként S1-2 Steamen nemrég kezdtem el játszani, az 1. része kapásból beszippantott, pedig a grafra már rálehet éppenséggel aggatni az "hát ez igen retró" jelzőt de hiába, ami jó, az akár sprite-os graffal megírva is király! ;D
4.
4.
momant
jajj de magyaros kommentek :D
3.
3.
user101
Azt nem mondanám, hogy ótvar ronda, mert totálisan jóindulatú vagyok, de az tény, hogy nehezen emészthető a látvány... :)
2.
2.
crytek
#1: Bőségesen gyenge és 1070 az ajánlott vga hozzá...Az év vicce
1.
1.
br1Koo
Hát a grafika nagyon gyengének tűnik a képek alapján..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...