Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 15.
  • Hír
Link másolása
A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.

Az Apex Legends közössége számára is óriási problémát jelentenek a csalók, a Respawn azonban számos megoldáson dolgozik, hogy elejét vegye a visszaéléseknek. A Redditen közzétett helyzetjelentésük szerint amellett, hogy egy, a PUBG-éhoz hasonló rendszert fejlesztenek, amely automatikusan felismeri és bannolja a csalókat, több erőforrást fordítanak majd a jövőben arra is, hogy alkalmazkodjanak az új csalási módszerekhez.

A fejlesztők emellett kevésbé szokványos megoldásokkal is próbálkoznak, köztük egy olyan matchmaking rendszerrel, ami összehozza a csalókat, így azok kénytelenek lesznek egymás ellen játszani. Mivel általános probléma, hogy a bannolt játékosok egyszerűen újraregisztrálnak, a "kockázatos" accountok esetében kétlépcsős azonosítást követelnek meg a felhasználótól.

A Respawnnak emellett természetesen a közösségre is szüksége van, azt kérték a játékosoktól, hogy a csalókat minden esetben jelentsék. A készítők szerint már dolgoznak azon, hogy spectator módban lehessen ugrálni az ellenséges játékosok között (és így jelenteni őket), illetve ha minden igaz, a mai naptól kezdve a csapattársakat is lehet reportolni csalásért.

A Respawn májusi jelentése szerint 770 ezer csalót bannoltak eddig az Apex Legendsből.

13.
13.
Extol
Szánalom, minek játszik aki nem tud, hogy mások szórakozását tönkretegye? Lúzerek
12.
12.
doma002
#9: Konzolon is vannak csalók, igaz valószüleg ritkábban. De ez egyik barátom egyszer multizott a resident evil revelations 2-ben és a csapattársának végtelen rakétavetöje volt meg a maximum 100-as rangnál magasabb szintü volt satöbbi. És ez ps4-en volt.
10.
10.
B-Shaggy
#8: Ne is mondd. Haverral duózás közben mindig felcsillant a szeme hogy a random csapattársunknak többezer winje és killje van, hogy ez jó meccs lesz. Mondom mitől lenne jó? Le se szar minket, csak megy valami "ösztön" valamiért mindig egy ellenséges csapat mögé viszi és ledarálja őket, izgi lesz.
9.
9.
Hunszi
Elég jó válasz ez arra, hogy ha multizom, akkor miért csak console only...
8.
8.
Darksiders84
Azért nem kevés ez a szám amit közöltek mondjuk ez lehet ilyen formában akármennyi de az biztos hogy most S2-be már nem látni 10 ezer kill feletti mestereket sőt pár ezreset se már pedig S1-be természetesnek tűnt hogy lehetett menni olyanokkal akik mellett nem lehetett érvényesülni mert folyamatosan daráltak menetenként 8-10-12 killel.
7.
7.
Kolompár Tarzan
Mar a Titanfall 1-ben is volt. Sokkal hatekonyabb, mint a bannolas.
6.
6.
B-Shaggy
#4: Hogyne. Elég vicces lenne ha nem néznék meg. Legtöbb játékban pont az ellenkezője van és inkább nem bannolnak embereket, nemhogy az ártatlanokat nem bannolják.
5.
5.
markoci555
ennél már csak az az élvezetesebb amikor profik nyírják ki a csalókat
megérdemlik egymást
4.
4.
Darksiders84
Na ez jól hangzik majd kiderül. Amúgy most a Season 2-be már nincsen annyi érdekes egyén. És mi van ha valamelyik balfasz azért jelent mert nem szedtem fel és otthagyva bosszúból felnyom ezért egyből kirakhatnak vagy azért rám néznek hogy valóban csalásról van szó?
3.
3.
Regen a Red Factionben konkretan volt cheater modder szerver amin a sok marha repkedett...kar adni alajuk a lovat.
1.
1.
godach
Lol. Maga a játék nem jön be, de ez akkora ötlet hogy maximális respect xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...