Borderlands 3 - lesz cross-play, de csak később

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 16.
  • Hír
Bár egy korábbi Twitter-bejegyzés alapján sokan arra tippeltek, hogy a Borderlands 3 mai nagy leleplezése a cross-play lehetőség hivatalos bejelentése lesz, erre ma biztosan nem fog sor kerülni.

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője ugyanis a Twitteren hűtötte le a kedélyeket, amikor elárulta, a mai napra időzített, korábban beharangozott nagy bejelentésük nem a cross-playről fog szólni.

Már csak azért sem, mert bár a csapat gőzerővel dolgozik azon, hogy az egyes platformok közötti határok ledőljenek, de ezzel a lehetőséggel a Borderlands 3 megjelenéséig biztosan nem fognak elkészülni, így csak a premier után, valamilyen frissítés formájában érkezik a cross-play funkció.

Ezek után azért jó kérdés, hogy a helyi idő szerint 16 órakor kezdődő nagy bejelentésre mit is tartogat a csapat. Addig viszont érdemes egy pillantást vetni a korábban már megerősített és az Apex Legendsből átemelt pingrendszerre - a fenti videó ezt mutatja be röviden.

A Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

2.
Nyarlako
#1: Konzolosként nekem kell az hogy együtt tudjak jatszani PCsekkel. Tudod nem mindenki random majmokkal akar jatszani hanem megoszlanak a barátai a platformok között.
1.
Thor Vath
Nem várjuk. A Sea of Thieves cross play fiaskójával egyértelművé vált, hogy PC-seket nem szabad emberek közé engedni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...