Gears 5 - több mód is cross-platform lesz

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 19.
  • Hír
Link másolása
Ryan Cleven, a Gears 5 multiplayer szekciójának fejese megerősítette, hogy a Gears of War 4-hez hasonlóan a mostani epizód is támogatni fogja a keresztplatformos játékot, a lehetőséget ráadásul több játékmódban is elérjük.

Ryan Cleven, a Gears of War-sorozat ötödik részének multiplayer rendezője a GameSpotnak elárulta, hogy a Gears of War 4-hez hasonlóan itt is lehetőséget adnak arra, hogy a PC-s és Xbox One-os játékosok együtt mókázzanak.

A cross-play több játékmódban is működni fog, így a Versus mellett az Escape, a Horde módok is támogatni fogják, de akár a kampányt is nyúzhatják majd együtt a különböző platformmal rendelkező haverok.

Cleven elmondása szerint a ranked mérkőzések során lehetőségünk lesz úgy beállítani a matchmakinget, hogy egyszerre keressen nekünk PC-s és Xbox One-os ellenfeleket.

A Gears 5 bétatesztelése egyébként ma rajtolt el, ebben a játék előrendelésével vagy Xbox Game Pass-előfizetéssel vehetsz részt PC-n és Xbox One-on is. A végleges változat szeptember 10-én kerül boltokba.

3.
3.
ollie92
#2: Jobban is megy és korrektebb a matchmaking. Legfeljebb 1 percet kell várni, még annyit se, hogy bedobjon.
2.
2.
#1: 2 meccset tudtam tolni en is, az jo volt aztan alvas, de most olvastam, hogy szerveroldali frissites is volt az ejszaka folyaman igy ma mar jobban fog menni tutira.
1.
1.
Obiwan HUN
Itt van, de rendesen szet dobal! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...