Befutott a Death Stranding borítója

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 22.
  • Képek
A Comic-Conon a Death Stranding paneljén elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a dobozkép leleplezésére is.

A műsort, vagyis beszélgetést a fejlesztés első számú embere, Hideo Kojima vezette a filmrendező Nicolas Winding Refn társaságában, aki egyébként a Heartman névre hallgató karaktert alakítja majd az ősszel esedékes alkotásban. Emellett érdekességként megtudtuk, hogy Kojima eredeti javaslata Keanu Reeves volt a főszerepre, aki helyett hosszas mérlegelés után inkább Mads Mikkelsen mellett döntöttek.

A panel során egyébként nem is egy, hanem rögtön két borító került bemutatásra; míg fent a játék standard verzióját láthatjuk, alább a 69,99 dollárra belőtt Special Editionben elérhető steelbook előlapja látható, mellyel egyébként a 199,99 dolláros Collector’s Editionben is összefuthatunk majd.

A Death Stranding november 8-án rajtol el PlayStation 4-en, a játékról érkezett legutóbbi előzetest pedig az alábbi cikkünkben találhatjátok.

15.
Ultimate
#13: Vagy nem. De az biztos.
14.
user101
#7: Hát az UbiSoft statisztikái alapján konkrétan PC-n. :) De nézhetsz bármilyen statisztikát, ha nem is a PC vezet, de ott van fej-fej mellett a Sonyval és az MS kullog hátul fele annyival... Picit megváltozott a világ! :*
13.
BockÚr
#4: Pont így a jó hogy nem lőttek le semmit előre, persze reviewokat érdemes megvárni de hidd el, bitang egy játék lesz.
11.
Kawada
#10: És persze megint más a hülye, aki rárepül a semmire, ugyebár? :D Micsoda egy kis ripacs pöcs vagy, jéézusom.
10.
Neotechtr
No kaptatok két csontot is, legyen már Show. Annyit politizáltok, hogy elfelejtitek honnan jöttetek.
9.
Nyarlako
#6: The butthurt is real.
8.
Kawada
#6: Miután Kojimát kipaterolták a Konamitól, és lepaktált a Sony-val, volt egy közös sajtótájékoztató, hogy Kojima első játéka Sony ex lesz.
7.
Ps fanboy
#6: Te alapvetően akkora tévképzetekben szenvedsz, hogy az már beteges. Néz már meg egy statisztikát, hogy melyik platformon fogynak jobban a játékok, konzolokon vagy pc-én.
6.
Neotechtr
Ha olyan jó lesz a játék, mint aminek megpróbálják eladni, akkor a második borító. Viszont ez az oldal nem hozta le, hogy (amiről pofáztam korábban) nincs egy betűvel sem rajta a borítón, hogy Only on Playstation. Alapértelmezett a PC megjelenés (vélhetően késleltetve, vélhetően 20 filléárért nem sok időre) - valamiből pénzt is kell húzniuk és az nem a használt adás-vétel lesz konzolon.
5.
Őrnagy
#4: Borítót könnyebb készíteni, mint játékot. Logikus :)
4.
user101
Aham, klassz, de a játékról továbbra sem tudunk semmit azon kívül, hogy csomagokat kell elvinni A-ból B-be és néha lehet majd bénázni motorral, meg van valami nagyon fapados közelharc szerűség... Viszont olyan 420-lesz, hogy a fal adja a másodikat... :)
3.
Őrnagy
Keanu Reeves már a Microsoft embere lett :)
2.
DeKor
#1: A sima műanyag dobozos verziónál szinte bármi jobb lenne. Azt a hitvány Photoshop munkát első éves gyakornokok is szégyellnék mifelénk.
1.
Nyarlako
Sima feketén jobb lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...