Befutott a Death Stranding borítója

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 22.
  • Képek
Link másolása
A Comic-Conon a Death Stranding paneljén elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a dobozkép leleplezésére is.

A műsort, vagyis beszélgetést a fejlesztés első számú embere, Hideo Kojima vezette a filmrendező Nicolas Winding Refn társaságában, aki egyébként a Heartman névre hallgató karaktert alakítja majd az ősszel esedékes alkotásban. Emellett érdekességként megtudtuk, hogy Kojima eredeti javaslata Keanu Reeves volt a főszerepre, aki helyett hosszas mérlegelés után inkább Mads Mikkelsen mellett döntöttek.

A panel során egyébként nem is egy, hanem rögtön két borító került bemutatásra; míg fent a játék standard verzióját láthatjuk, alább a 69,99 dollárra belőtt Special Editionben elérhető steelbook előlapja látható, mellyel egyébként a 199,99 dolláros Collector’s Editionben is összefuthatunk majd.

A Death Stranding november 8-án rajtol el PlayStation 4-en, a játékról érkezett legutóbbi előzetest pedig az alábbi cikkünkben találhatjátok.

14.
14.
user101
#7: Hát az UbiSoft statisztikái alapján konkrétan PC-n. :) De nézhetsz bármilyen statisztikát, ha nem is a PC vezet, de ott van fej-fej mellett a Sonyval és az MS kullog hátul fele annyival... Picit megváltozott a világ! :*
13.
13.
BockÚr
#4: Pont így a jó hogy nem lőttek le semmit előre, persze reviewokat érdemes megvárni de hidd el, bitang egy játék lesz.
10.
10.
No kaptatok két csontot is, legyen már Show. Annyit politizáltok, hogy elfelejtitek honnan jöttetek.
7.
7.
Ps fanboy
#6: Te alapvetően akkora tévképzetekben szenvedsz, hogy az már beteges. Néz már meg egy statisztikát, hogy melyik platformon fogynak jobban a játékok, konzolokon vagy pc-én.
6.
6.
Ha olyan jó lesz a játék, mint aminek megpróbálják eladni, akkor a második borító. Viszont ez az oldal nem hozta le, hogy (amiről pofáztam korábban) nincs egy betűvel sem rajta a borítón, hogy Only on Playstation. Alapértelmezett a PC megjelenés (vélhetően késleltetve, vélhetően 20 filléárért nem sok időre) - valamiből pénzt is kell húzniuk és az nem a használt adás-vétel lesz konzolon.
5.
5.
Őrnagy
#4: Borítót könnyebb készíteni, mint játékot. Logikus :)
4.
4.
user101
Aham, klassz, de a játékról továbbra sem tudunk semmit azon kívül, hogy csomagokat kell elvinni A-ból B-be és néha lehet majd bénázni motorral, meg van valami nagyon fapados közelharc szerűség... Viszont olyan 420-lesz, hogy a fal adja a másodikat... :)
3.
3.
Őrnagy
Keanu Reeves már a Microsoft embere lett :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...