WRC 8 - sokat változik a karriermód

  • Írta: szlav
  • 2019. július 25.
  • Videó
Link másolása
Az igazi raliélmény sokkal többet jelent az eszetlen sárdagasztásnál: ha dobogóra szeretnénk lépni a bajnokság végén, akkor jobb, ha gondját viseljük a verdánknak és a csapatunknak, hiszen a felkészültség már félgyőzelem.

Friss videóval jelentkezett a WRC 8 FIA World Rally Championship. A Kylotonn idei ralijátéka komoly hangsúlyt fektet majd az egyjátékos karriermódra, ahol a szimpla versenyzés mellett lesz lehetőségünk arra is, hogy egy teljes csapatot igazgassunk.

Ez a menedzsment pedig három alappilléren áll majd: a kalendáriumban választhatjuk ki a számunkra szimpatikus eseményeket, a főhadiszállásunkon egyengethetjük a velünk dolgozó kollégáinkat, a képességfa segítségével pedig hatékonyabbá tehetjük a pilótánkat, autónkat, vagy éppen a segédeink munkáját.

A WRC 8 szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a későbbiekben pedig befut Nintendo Switchen is.

5.
5.
semike
A Dirt 2.0 számomra csalódás,kevés pálya és minden nethez kötött.
A WRC ellenben-bár vannak hiányosságai-sokkal hangulatosabb es RENGETEG helyszínt vonultat fel.
A Dirt 2 pl.sokszor ugyanazokkal a pályákkal jön, akár az előző részben,ráadásul plussz pénzért....ami elég nagy pofátlanság!Lásd; Német/Monte Carlo.
Szóval én várom.
:)
3.
3.
DarkLord
Ennek a szériának szerintem az a szerencséje "ha magamból indulok ki" , hogy mikor kijön, addigra pont ki van éhezve az ember az új pályákra meg rally feeling-re és ezért nyomja egy darabig az ember....
2.
2.
Kelan
Nagyon jól néz ki, pl az a párás-esős pálya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...