Megérkezett a Catherine: Full Body demója

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 25.
  • Letöltés
Link másolása
A kalandjáték PlayStation 4-re szánt verziója nem csak teljes mértékben felújított grafikai megjelenítést, újragondolt játékmenetet és vadonatúj fejtörőket kapott, hanem még egy szabadon kipróbálható demót is, melyet tölthetünk is a PSN-ről.

A 2011-ben eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent szexi akció-kalandjáték fejlesztett grafikával és irányítással, vadonatúj zenékkel, kibővített multis lehetőségekkel és még számtalan apróbb meglepetéssel várja majd a játékosokat PlayStation 4-en. 

Sőt, a frissen megjelent demóval még egy próbát is tehetünk az alkotással vásárlás előtt, melynek letöltéséhez az alábbi linkre célszerű ellátogatni. A Cathrine: Full Body szeptember 3-án rajtol el PlayStation 4-en.

19.
19.
SLi
#8: Ez sok mindent megmagyaráz, az egyik legbiztosabb jele hogy oltári nagy lúzerrel van dolgod hogy ha a katonaságot emlegeti, de ha nem nyuggerek közt vagy inkább ne emlegesd mert elég kínos.
17.
17.
frankdelgado
#14: Kicsit sokat cinkelsz, gondolom az alfahímek szètszívatnak a suliban/meloban
14.
14.
Ooorky
#13: Ne vetítsd a belső problémáidat másokra :D
13.
13.
frankdelgado
Gyanítom te nem igauàn büszkèlkedhetsz. Mangapornó, egèsz nap fórumozàs, videojàtèkok...csak sajna nekem elfogyott az erre szànható időm, mìg te mèg èjfèlkor is kommentelgetni fogsz...èn probàltam kicsit poènosabbra venni veled, de a frusztràciód nem engedi...
3.
3.
user101
Nem merem megvenni a Classic-ot, mert ha mégis jön PC-re és nem adják kedvezménnyel akkor vehetek két játékot... A Skyrim-nél is, hogy csöcsre futottam, hogy nem volt goty-m és vehettem meg teljes áron az extended-et ... :)
2.
2.
GemForge
Sajna ezt is meg kell venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...