DOOM Eternal - 48 percig pörög a játék

  • Írta: fojesz
  • 2019. július 28.
  • Videó
Link másolása
Az id Software a QuakeConon is bemutatta azt a DOOM Eternal-demót, amit az E3-on is láthattak a résztvevők. A jó hír, hogy ezúttal teljes egészében megörökítették nekünk az ízelítőt!

Részleteket már láthattunk belőle, most viszont teljes egészében megnézhetjük a DOOM Eternal E3-as demóját. A 48 perces anyag fejlesztői kommentárral érkezett, és teljes mértékben az egyjátékos módra koncentrál, így végre azok is kaptak valami ízelítőt a játékból a QuakeCon apropóján, akiket az új Battlemode nem mozgat meg.

A DOOM Eternal november 22-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

10.
10.
#7: Annyi igény van rá, mint ami pl nálam fennáll. Én ilyen COD, Fortnite ... nem sorolok el minden címet: semmi lövöldözőssel nem játszok, ami katonai, rajzolt, vagy multi only. Open World farmolós, sztori alapú, bármilyen játékkal sem játszok. Akkor nekem a stílusban maradnak az indie címek, a régi játékok és a 2016-os Doom. Ami meg 3 éves. Nekem bejött a sztorija, lehet róla beszélgetni, jók voltak a karakterek és mindemellett elkezdődött benne egy világépítés is.

Az egészben ott van az a poén, hogy maga a doomos faszi pedig leszarja mindezt az egész történetet. Hayden pofázik az elején neki valami monitoron, hogy mi van, letépi a monitort, eldobja. Nyomják neki hogy a lényeg, hogy az argent energy-t meg kell menteni, lerugdalja az összeset. Mert utálja a démonokat, szerinte az a megoldás, hogy mind egy szálig le kell őket ölni és az összes cuccukat szétbaszni darabokra. Az amúgy jó sztori az orrod előtt van, de te a doomos faszit játszod benne. Senkinek semmilyen gondját le sem szarja a karakter az egész összes világon. Megy, lő, darabol és közben a glory killeknél meg van csinálva a szörnyek pofája, hogy rendesen félnek tőle.

Ehhez van elkészítve a játékmenet. Ami fejlődik a második részre. Eddig is jó volt, de sok finomhangolást észre lehet venni. A színes dolgok mégjobban mutatják, hogy mi micsoda, a színes fegyverkeréken meg látod, hogy mihez van lőszered. Az új helyszínek mind a változatosság jegyében készültek és hatalmas fanservice az egész mindamellett, hogy érdekes új dolgok is bemutatásra kerülnek. Ott van például a menny kérdése. A faszi ugyan is az előző rész sztorija szerint az argent energy elpusztításával már olyanba avatkozott, amibe nem kellett volna és nem csak arról van szó, hogy a pokoll utál minket. Köztes karakterek tűnnek fel, mint az Architect, aki a trailerben beszél. Az ki? Új helyszín biztos nem a Föld, Mars, vagy pokol. A játéknak lesz sztorija és még mindig ugyan az a karakter a főszereplő, folytatván az előző részben elkezdett munkáját.

Darálás biztos lesz benne hatalmas, de így 3 évente el is fér egy ilyen. Csak szerintem nem agyatlan darlálás lesz, hanem szórakoztató.

Hát nézd meg a trailert:
https://www.youtube.com/watch?v=2HOClc6Svg4
5.
5.
prodigy1990
Nekem bejönnek a pörgős játékok, de ez valahogy mégis unalmasnak tűnik, ugyanúgy, mint az előző rész is.
Szerintem a Doom 3 sokkal jobb volt ezeknél és a horror mellett ugyanúgy megtartotta a hentelést is. Sokkal jobb lenne, ha a darálás mellett olykor rá tudná hozni a frászt az emberre, nem pedig csak ész nélkül darálni, mert az rövid időn belül unalomba fullad.
Nemhiába van kihalóban ez a műfaj, amik meg mostanában jelennek meg(pl. Wolfenstein részek), azokban legalább van egy kis plussz, pl. történet és sokkal szórakoztatóbb így a játék, minthogy agyatlanul csak daráljak.
Persze ez is egyfajta kikapcsolódás vagy vannak, akik így eresztik le a gőzt, de szerintem a "csak darálós" játokok 2019-ben már nagyon kevés.
4.
4.
kastorhun
Eddig semmi újat nem mutattak, grafikailag egész okés, de valahogy nem tetszik. A vér valami vérlázítóan kevés, és az a kevés is elpárolog valamiért a levegőben, 2019-ben szerintem elvárható az hogy a vér ne tűnjön el csak úgy.
2.
2.
#1: Ja. Mondjuk én nem vagyok azért feltétlenül oda, hogy kétszer lenyomják a teljes játékot megjelenés előtt videókban.
1.
1.
Neo1989
Szerintem ezt 90%-ra láttuk már korábban legalább is én nem nagyon látok benne új jeleneteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...