Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

  • Írta: szlav
  • 2019. július 30.
  • Videó
Link másolása
Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.

Még valamivel odébb van a Borderlands 3 megjelenése, de sosem korai megismerkedni a looter-shooter játszható hőseivel. Ahogy azt már megszokhattuk, ismét négy Vault Hunter közül válogathatunk majd a megjelenés napján. Amara, Moze, Fl4k és Zane saját videóbemutatót kapnak a játék megjelenése előtt, kezdve a csapat veterán Operative-jével.

Érdemes ellátogatni a Borderlands blogjára is, ahol egy részletesebb beszámolót is olvashatunk arról, hogy miket tud majd Zane akció közben. Az Operative három képességfa közül választhat - ezek a Doubled Agent, a Hitman és az Under Cover nevet kapták. Az első ág aktív képességével egy holografikus klónt, a másodikkal egy gépfegyveres drónt, a harmadikkal pedig egy felállítható pajzsot kapunk - utóbbi egyébként a saját és csapattársaink sebzését is felturbózza.

A Borderlands 3 szeptember 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
user101
Nem tudom, nekem ez olyan, mint a kuka DarthMaul teóriák. Szerencsétlent ketté nyesték, beesett egy végtelen gödörbe és akkor megint előszedik... Meg az a nyomorult BobaFett is... Nem szeretem az ilyet. Ha egyszer valakit kinyírnak akkor haljon meg, pont. Vagy ne nyírják ki. Mi lesz a következő ? Han Solo visszatér és kinyírja a hisztis pisis nyámpicot, akiről kiderül hogy valójába LeiLa és JabBa zabigyereke ? Ne máááár! :(

Na de komolyan! Ben szimpi az ürge, kérem vissza CL4P-TP-t ! :)
3.
3.
user101
Jack meghalt ... maradjon is halva ... az olyan olcsó amikor előszednek megint egy legyőzött ellenséget, pláne ha még fejbe is lőttem az előző rész végén. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...