Switchen is megjelenik a The Outer Worlds

  • Írta: szlav
  • 2019. július 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Obsidian várva-várt szerepjátéka, a The Outer Worlds a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenést követően Nintendo Switchre is ellátogat majd. A játék producere lelkesen mesélt a hibridkonzolos portról.

Újabb nagyszerű meglepetésnek örülhetnek a Switch-tulajok: a Nintendo konzoljára is megérkezik az Obsidian Entertainment barakkjában készülő sci-fi szerepjáték, a The Outer Worlds. Matthew Singh, a játék vezető producere egy bő négyperces videóban leplezte le a hírt, miszerint a fejlesztőstúdió partneri kapcsolatba lépett a Virtuos csapatával, hogy erre a platformra is elhozzák a legújabb projektjüket.

A Virtuous egyébként olyan átiratokért felelt a múltban, mint a Dark Souls, az L.A. Noire, vagy a Final Fantasy XII switches változata, így valószínű, hogy ez a port sincs rossz kezekben. Remek hír ez a joy-conos kalandorok számára, hiszen viszonylag kevés hasonló jellegű, nagy költségvetésű, nyugati szerepjátékot találunk a rendszeren, habár ez a The Witcher III és a The Outer Worlds átirataival hamarosan megváltozik.

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switchre szánt port valamivel később követi ezeket, fix dátumot egyelőre még nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...