Sony: nem áll fejlesztés alatt a PSP 2

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Múlt héten pénteken került fel a világhálóra két kép a PSP 2-ről, melyek hivatalos fotókként voltak feltüntetve. Sajnos, csak az ügyeletes Móka Róka áldozatai lettünk.
Múlt héten pénteken került fel a világhálóra két kép a PSP 2-ről, melyek hivatalos, kiszivárgott fotókként voltak feltüntetve. Mint kiderült, az ügyeletes Móka Róka áldozatai lettünk.



A pletykák szerint a külsőre igen randa gép metál külsejét gumibevonat védte volna, s rajta két darab analóg kar kapott volna helyet. A 200 százalékkal fényesebb kijelző mellett még olyan érdekességek sorakoztak fel az állítólagos PSP 2 fícsörlistáján, mint a külön teleptöltöttség kijelző, a 8GB-os Flash Drive, a Bluetooth V.2.0 (A2DP, AVRCP) és a Firmware 4.07. A Sony hivatalosan bejelentette: egyelőre nem áll fejlesztés alatt a PSP 2. (Persze elképzelhető, hogy egy-két munkatárs már tervezi a gépet.)
2.
2.
fojesz
gezi34: az elfogultságod miatt senkit nem kéne idiótázni. A DS-nek is vannak előnyei, s tudásban is innovatív annyira, mint a PSP. Üdv: egy PSP-tulaj ;)
1.
1.
skiz0
:DDD

szinte biztos voltam benne... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...