Így kezdődik a Borderlands 3

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 5.
  • Videó
Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Az IGN First főszereplője ebben a hónapban a Borderlands 3, elsőként pedig egy új gameplay videót tett közzé a lap, méghozzá a játék első 14 percéről. Az anyag nyilvánvalóan spoileres lehet, szóval csak akkor nézd meg, ha nem vagy érzékeny az ilyesmire, vagy már nagyon nem bírod ki a szeptember 13-án esedékes premierig!

15.
Ra1D3n
#13: Mert aztán a review bombing és a folyamatos hiszti a megoldások koronaékszere az epic esetében... Tudod, ha nekem epic storeban kéne megvennem a játékot, nem csinálnék ilyen műsort mint te és társaid, és megvenném. Ma már mikor olvasok egy epic store-os hisztit, hiába próbálok azonosulni a kínnal(sehogy se megy, mert ennyire elbagatellizáltátok), akkor csak az a reakció jön elő belőlem, hogy: "Jajj már, megint megy a hiszti az epic store miatt? Geci unalmas már..." És hidd el, nem csak én vagyok így vele. Amúgy PC-t használok minden nap, azon végzem a munkámat, alkalomadtán 1-2 játékot megnézek rajta, de hosszabb időre képtelen vagyok leülni elé játszani. Az egész felhasználói környezetet kerülöm ha lehet, mert nekem alapvetően bőven elég annyi amennyit a munkában kapok belőle.
14.
Chrysh
#13: Fikázhatod a személyt de a review bombing akkor is szánalom.
13.
Ultimate
#3: Annyira nem szánalmasak mint te, aki nem is használ pc-t de kritizálsz és az alapvető problémát sem tudod felfogni az egészben.
12.
Nyarlako
#11: Muh better hardware, muh controller, gamepass!1!1!!!!!!11111one!1!1

Ezzel kiáltanak tele mindent miközben próbálják bemagyarázni maguknak is hogy xy más platformos játék valójában csak felszopott szar mielött álomba sírják magukat a sarokban.

A Nintendo...ott meg azok a kövér, szakállas, ballonkabátos pedofilok vannak.
11.
Juha
#10: Akkor ezek szerint az X-esek játszanak ezalatt. De mivel? :-)
10.
Nyarlako
#7: Azért meg mindig a fanatikus autista PS rajongok a legrosszabbak. De nem sokkal marad el az arrogáns segg master race sem. Lényeg hogy mindenhol megvan a hangos kisebbseg legalja, de ez a ketto vezet tapasztalataim szerint.
9.
prodigy1990
#7: Nem kell elnézést kérni, a konzolosok közt is ugyanúgy van hülye ember, csak ők kevesebb helyen tudják kimutatni:) Nekik nincs Steam és hasonló jóságok, hogy ott szemléltetni tudják az értelmi szintjüket:)
8.
Ooorky
#7: Én inkább vettem egy Switch-et, egy PS4-et és egy 2DS-t, PC-t pedig bezártam a komódba, majd a komódot levittem a pincébe, a pinceajtóra ráraktam 3 lakatot, majd eldobtam a kulcsukat az ország 3 sarkában.
7.
hedzsooo
#3: Hát igen, én kérek elnézést a nevükben, már-már tiszta égés, hogy én is PC-n játszok! Lassan már a platformot meg se merem említeni, ha szóba kerül 1 játék. :)
6.
Nyarlako
#1: Úgyis konzolon van a nagy eladás.
5.
user101
Titeket is lepontozlak, hozzászólásotok nem érte el a nívót... :)
4.
B-Shaggy
#2: Ez a legszánalmasabb az egész Epic Bad körbeverésben, amikor mentek Steamen lepontozni a régi játékokat.
3.
Ra1D3n
#2: Hát, hiába na, manapság a PC-s gamer réteg a legszánalmasabb hála neked meg a többi hasonszőrűnek. Brühühü, eggyel több kliens van PC-n... Kedvencem ezen felül a kínai kémkedéses indok :)
2.
user101
Ja és ment a down-vote az összesre Steam-en, mert ami jár, az jár... :)
1.
user101
Majd térjünk vissza rá fél év múlva amikor a totális bukásnak és érdektelenségnek köszönhetően majd 50%-os leértékeléssel adják, mint a Rage2-t :) Imádom a játékot ( legalábbis az eddigi 3-at :) de a bünti az jár nekik! Kizárólag felár alatt vagyok hajlandó megvenni, vagy bundle-ban, csak, hogy tudják, hol a helyük... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...