Gears 5 - spéci Xbox One X a megjelenés mellé

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Hardver
Link másolása
Gőzerővel készülődik a Microsoft a Gears 5 megjelenésére: a redmondiak egy limitált kiadású Xbox One X-et és egy sor spéci kiegészítőt is piacra dobnak majd szeptemberben.

A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői azonban már szeptember 6-án lecsaphatnak a várva-várt folytatásra. A Microsoft nem aprózza el a premiert: egy limitált kiadású Xbox One X-et is piacra dobnak sok más kiegészítő társaságában.

Az 500 dollárba kerülő Xbox One X az első különleges Xbox One X-kiszerelés a Project Scorpio Edition boltokba kerülése óta, jégre emlékeztető borítása részben áttetsző, a "repedéseket" pedig lézerrel marták bele. A csomagba - egy szintén spéci - kontroller is került, emellett a vásárlók megkapják a Gears 5: Ultimate Editiont, a Gears of War: Ultimate Editiont, továbbá a Gears of War második, harmadik és negyedik részét egyhavi Xbox Game Pass- és Xbox Live Gold-előfizetés, valamint két karakterskin társaságában. 

A Gears 5 mezei bundle formájában is kapható lesz, az Xbox One X-es pakk ugyanúgy 500 dollárt kóstál, míg az Xbox One S-es 300 dollárba fáj.

A kontroller külön is megvásárolható majd 75 dollárért, erre már augusztus 20-án lecsaphatunk, 50 dollárért pedig töltőállomást is vehetünk hozzá augusztus 27-től. A Microsoft külsős partnereitől is érkeznek majd Gears 5 témájú kiegészítők: a Razer Thresher fejhallgató és az Xbox One-hoz tervezett Razer Turret egér-billentyűzet kombó átfestett kiadása is szeptemberben kerül boltokba. A Seagate egy 2 TB-os külső merevlemezzel rukkol elő a Gears 5 apropóján.

39.
39.
delphijos
#19: A Elite nagyon jó cucc. Minőségi anyagok, és az plussz “gombok” jól használhatók. A full konfigurálhatóság szintén. Csak ajánlani tudom. Viszont a beépített akisval (P+C kit, gyári) nekem meggyűlt a bajom. Vagyis nem az aksival, mert feltöltve szuper, hanem a box kontrolleren levő USB aljzattal. Ami még az Elite-ben is egy filléres szar, amiben kb. minden kábel lötyög ( a gyári is ) játék KÖZBEN tölteni rémálom. Ha “beigazgatta” az ember, és leteszi, ( nem mozgatva ) akkor megy.... Nem tudom hogy dokkolóban hogy szuperál...
33.
33.
Ez a gamepad nekem tetszik nagyon.
31.
31.
Fata Morgana
#30: Bocs 4 profil beállítás.(bár én nem használtam csak 1-et)
29.
29.
logic5
#23: Nem, itt ilyesmit nem lehet kapni....
27.
27.
Fata Morgana
#23: Voltak nekem is az X360-hoz vettem anno 4db 2400mAh Energizer akkut töltővel azok majdhogynem 6 évet bírtak, nagyon jó megoldás az is.
26.
26.
Fata Morgana
#20: Igen ahogy írod is 3.0V 1400mAh (4.2Wh) Lithium nagyon jól bírja.
Nem úgy mint a PS4 kontrollere ami kezd meghalni, pedig csak a konzol bekapcsolásához használom, mivel a Samsung TV távvezérlőjével lehet a menüt használni hála az "Anynet"-nek ami a TV egy igen hasznos funkciója + egyből egy Nacon-t vettem hozzá így a DS4 majdhogynem felesleges.
25.
25.
kopic
Azert elegge ott van kinézetre!
24.
24.
Őrnagy
Fubazmeg, tényleg nagyon jól néz ki ezzel a külsővel a konzol! Meg a konti is!
23.
23.
Őrnagy
Az Ikeában vettem tök olcsó tölthető elemeket töltővel együtt, mert azt olvastam róla, hogy nagyon jó. És tényleg, kurvára bevált, bár nem olyan esztétikus, mint a dokkoló, de egy félreeső helyen töltök.
Legalábbis a németországi Ikeában kapható. Hogy Mo-n is van-e ilyen, nem tudom.
22.
22.
Csoki80
#21: eneloop pro akkuk 2x2450mah + a másik kettő mindig feltöltve ;-)
21.
21.
FrankBlack
#18: Amilyen neked is van (Xbox Charge & Play kit) a kereséseim szerint van 1200, 1400, 1600, és 2400 mAh változatban is. Tehát a legkevesebb 1200 mAh.
20.
20.
frankdelgado
#18: 1400 mAh! Csak kètszer olyan erős :)...
19.
19.
FrankBlack
#18: Nagyon jól hangzik, de ebből kettőt kéne vennem, ami dupla pénz, mint a másik. De meg is van, hogy miért. Olcsó húsnak… nagy nehezen találtam egy oldalt a 100-ból, ahol írják, hogy a dupla dokkolós Venom-hoz mekkora az aksi. 700 mAh.

Inkább abból kéne kettőt vennem, ami neked van. Na majd meglátom, mert mellette plusz még egyszer ennyiért kell vennem egy vezeték nélküli adaptert is pc-hez hogy azon is tudjam használni vezeték nélkül. Na meg amit pc-hez vettem már elég gáz, azt is cserélni kéne. Elite kontrollert terveztem, de elég húzós az ára. Valakinek van esetleg tapasztalata? Megéri az árát?
18.
18.
Fata Morgana
#13: Csekély az a 700mAh valószínűleg azért nem bírja oly nagyon, nem akarok hülyeséget mondani de az enyém 1-2ezer mAh körül van, holnapra megsassolom.
17.
17.
Fata Morgana
#14: Marha!
Szívesen ajánlom önnek is uram.
Azt nem tudom most megmondani mekkora a kapacitása de holnap megnézem és dokumentálom. ;
16.
16.
Fata Morgana
#10: Simán tölti PC-ről is, nem fényezem, de kb. 9 hónapig be sem kapcsoltam az XO-t még le nem csengett nálam a PS4 "láz" pár ex cím miatt most, hogy pár hete elkezdtem megint az XO-t használni az aksi ugyan olyan kifogástalanul működik mint mikor megvásároltam 2015-ben, pedig ugye 4db rezgő motor van a kontrollerben (nálam a rezgés sosem volt kikapcsolva), s ennek ellenére is jól bírja, az árát bőven behozta.
15.
15.
FrankBlack
#11: Igen, jól emlékszel. Ezért gondoltam elsőnek a dupla dokkolósra, mert két kontroller van, és szoktuk egyszerre is használni őket néhány játékban, amit együtt nyomunk, tehát kell a két aksi.
14.
14.
frankdelgado
#8: Ja nem nekem ajànlottad, de akkor is kösz....
13.
13.
frankdelgado
#8: Kösz!

A kölkökèben most ilyen van
https://www.konzoluzlet.hu/146-kiegeszitok/2284-bigben-dual-charger-toltoallomas-2db-700mah-as-akkumulatorral-es-2-5m-es-toltokabellel-xbox-one.html?language=en_US

NEm mondanàm rà hogy jól bírnà
12.
12.
frankdelgado
#8: Kösz!

A kölkökèben most ilyen van
https://www.konzoluzlet.hu/146-kiegeszitok/2284-bigben-dual-charger-toltoallomas-2db-700mah-as-akkumulatorral-es-2-5m-es-toltokabellel-xbox-one.html?language=en_US

NEm mondanàm rà hogy jól bírnà
11.
11.
Fata Morgana
#7: Viszont ha kettő db. kontrollered van a konzolhoz és mindkettőt használjátok a pároddal (ha jól emlékszem ő is játékos) akkor megéri szerintem.
10.
10.
FrankBlack
#8: Szia!
Köszi. Tetszik, de érdekes, hogy ez majdnem ugyan annyi pénzért csak egy aksit tartalmaz, míg a másik kettőt. De ennek nyilván megvan az oka. Gyanítom, hogy a másik lehet, hogy annyival gyengébb minőség, hamarabb lemerül, és így már nem is olyan nagy előny, hogy két aksi van hozzá. Amit te ajánlottál az jobban tetszik, mert a pc-hez már amúgy is van egy kontroller vezetékkel kötve, fix helyen az asztalomon. És gondolom pc-re is köthetem, úgy is lehet tölteni
9.
9.
frankdelgado
#5: Nem is jàtszani veszem...csak nèzegetni szeretnèm.
8.
8.
Fata Morgana
#7: Hali Frank!
Inkább ezt ajánlanám mert játék közben is tudod tölteni, sőt akkor is tölti a konzol ha kikapcsolod és csatlakoztatva hagyod a kontrollert a kábelen.
Nekem vagy 4 éve megvan és még mindig kibír 3-4 nap intenzív játékot.

https://www.konzolvilag.hu/xboxone/xbox-one-play-and-charge-kit-fekete-/11459
7.
7.
FrankBlack
https://www.konzolvilag.hu/xboxone/venom-vs2851-xbox-one-fekete-toltoallomas-2-db-akkumulator

Ilyen van valakinek, illetve ajánlott ezt venni inkább, mint tölthető elemeket?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...