Mobilokon is játszható a Journey

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 7.
  • Megjelenés
Nem sokkal azután, hogy PC-n is tiszteletét tette a Journey, mobilokon is játszható vált a játék. A dolog szépséghibája, hogy egyelőre az anyag iOS-exkluzív, az androidos verzióról nincs hír.

Újabb platformot hódított meg a thatgamecompany kiváló játéka, a Journey. Nem sokkal azután, hogy az Annapurna Interactive közreműködésével PC-n is tiszteletét tette az alkotás, a minap iOS-en is elérhetővé vált, 1790 forintot kérnek érte.

Habár ez az összeg húzósnak tűnhet a free-to-play mobiljátékok tengerében, a Journey minden forintot megér. Eredetileg PlayStation 3-ra jelent meg, három évvel később pedig PlayStation 4-re is kiadták - erről a verzióról itt emlékeztünk meg.

12.
NemecsekErno
Megvolt PS3-ra és annyira bejött, hogy megvettem a felújitott változatot PS4-re is.
Azóta sem foglalkoztam vele, de olyan szép emlék volt az a pár rövid óra, hogy "majd egyszer" alapon már két éve ott figyel a PS4-en....

Azért mobilra már nem kell.
11.
Aanash
Miről szól a játék?
10.
Nyarlako
#9: Emlékszem mikor először végigjatszottam utána nem léptem meg ki csak kimentem 10 percre, mikor meg visszamentem ott volt egy másik játékos és várt gondoltam akkor meg egyszer, miért ne.
Megmutatott minden rejtett apróságot és végig kísért az egészen, nagy élmény volt.
9.
HMoody
#7: Mi tortenjen benne? Utaztal, talalkoztal masokkal. Meg a cime is elarulja, hogy errol szol: Journey. Amugy egy zsenialis kikapcsolodas par orara.
8.
Nyarlako
#7: Ez egy lazítós cucc, nem olyan ahol nagy valamik történnek feltétlen, és nekem tetszett a történet is amit elmesélt.
Amúgy meg itt egy sokkal jobb játék amit vétek kihagyni akár mobilon is:
https://youtu.be/FW60XaMYxVE
7.
GemForge
#3: Végre vmi nem free to play! Más kérdés maga a játék. Hát én anno megvettem végigtoltam, de csak azért, hogy biztosan tőrténik majd venne vmi húhadefa$%a... Nem történt. Nem értem, hogy mire a nagy hype.
6.
Nyarlako
#5: Nem igazán vagyok híve a telefonos irányításnak meg a kis képernyönek játékra.
Az örök kedvencemet a Nihilumbrát megvettem telefonra is meg kitoltam de szenvedés a rendes irányítás helyett abban is a tapi.
De van aki meg szereti az érintöt.
Lényeg hogy ami jó minél több emberhez elérhessen az ovis hiszti helyett hogy ha már nem exkluzív akkor már nem is értékes a beteg elmékben,
5.
Neotechtr
#4: Ez rendben van, sőt teljesen rendben van, én is így vagyok vele. Csak az érdekelt volna, hogy te magad mész-e az item shopba újra megvenni, hogy telefonon is letoljad. De úgy sejtem, hogy nem. Én csak az Imperium galagtica 2-t és a haegemonia-t vettem meg újra telóra, de azokat is csak azért, mert (indoklás).
4.
Nyarlako
#2: Nem csak magamra tudok gondolni hanem akinek eddig kimaradt és mondjuk telefonon/tableten játszana vele is nagy élmény lehet. Ugyanezért örültem a PC-s megjelenésnek is.
3.
Heldengeist
Szvsz nem veszítenek vele sokat az androidosok. Művészi akarna lenni, de dögunalom sznob faszság. Szerintem csak azért magasztalták fel annyira, mert PS exkluzív volt.
2.
Neotechtr
#1: De te ezt letoltad psen nem? Vagyis úgy tippelek. Akkor most az után kéne telefonra is?
1.
Nyarlako
Nem pénz érte. Kérdés lesz-e online play mert az is része az elmenynek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...