Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 8.
  • Akció
Link másolása
Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.

Habár a hír megírásakor hibaüzenetet dob az Epic Games Store, elméletileg már elérhető az üzlet legújabb ajándéka, a GNOG. A játékot innen tudjátok majd letölteni, egészen augusztus 15-ig van időtök arra, hogy bezsebeljétek.

A héten ugyan csak egy ingyenes címet kaptunk, a jövő héten ismét duplázik az üzlet, akkor ugyanis a méltán népszerű Hyper Light Driftert és a Mutant Year Zerót szerezhetjük be fizetés nélkül. Utóbbi kifejezetten friss cím, a tesztünket itt találjátok meg róla.

23.
23.
hedzsooo
#22: Ha csak totál ismeretlen de élvezhető indie címek jönnének akkor sem panaszkodhatnánk, elvégre teljesen ingyen kapjuk. Meg akinek nem kell/vagy csak tőlük nem kell, az kihagyja őket, vagy megveszi máshol előbb-utóbb, ennyi..
22.
22.
pécégémer
Nagyon jó ez az Epic storeos kezdeményezés. Subnauticának is örültem, For Honort is meg akartam venni, teljesen elégedett vagyok a tervben lévő címekkel is.
16.
16.
Chrysh
Csodálkoztam is, hogy tegnap még senki sem szólalt meg, hogy mekkora genya az EPIC, satöbbi, satöbbi. Na mindegy én szépen bezsákolom majd ezt a két remek játékot is, a többinek meg szabad a pálya a további szapulásra, Enjoy!
12.
12.
adamsfamily
Ha egyszer valamelyik cég úgy dönt,hogy lelövi a platformját,vagy lehúzza a rolót,olyan esetben mi lenne azokkal a játékokkal,amit náluk vettél meg digitálisan?
11.
11.
davidragon
#10: Igen, ez igaz! És miután megvolt az óriási befektetés, (ha jól tudom év végéig lesznek csak az ingyenes címek) onnantól már nem is érdemes kiszállni.

És igen, van benne minimális reklám egyébként.
10.
10.
manderel
#5: Biztosan veszteséges, a cél valószínűleg a piacszerzés, hogy minél több ember használja a storet. Akár csak úgy ahogy te, hogy még egy fillért sem költött. Vannak benne reklámok? Nem tudom mert nem használom még, de ha igen, akkor már pénzt hozol nekik.
Ha meg lesz egy nagy leárazásuk és használod a storet, potenciális vásároló leszel, mert könnyen lehet hogy nem tudsz ellenállni az árnak, ha épp számottevően olcsóbb lesz az a cím, mint a konkurenciánál.
7.
7.
davidragon
#6: :) jaja. hát majd ha lecseng a Fortnite kiderül, hogy életben maradnak-e
6.
6.
user101
#5: Ezt mondom, a store bukó, fortniteból kompenzálnak... Gondolj bele, milliókat szórnak el exkluzív szerződésekre, közben tized annyi megy el mindenből, mint Steamen... Csak az Uplay eladásokat több, mint tízszeresére tolta például a Division2 exkluzivitása.

Pont ez a legnagyobb baja mindenkinek ( már aki nem ku*vul el némi aprópénzért :), hogy nem csináltak egy "jobb" platformot és tisztességes versenyben akarják lenyomni a Valvét, hanem szarnak a felhasználók fejére ( és ezt többször le is nyilatkozták nagy büszkén ).

Az emberek odaát szeretnek, ideát szeretnének fogyasztói társadalomban élni... ( Ahol a szolgáltatás színvonala és a vásárlók döntik el ki marad meg és ki hal éhen ) Na ebbe szart bele az epic... :(

Dögöljenek meg, store-ostúl, kínai többségi tulajdonostul, mindenestül!
5.
5.
davidragon
#4: persze, az tuti! viszont az a store nélkül is működő biznisz. a store önmagában nem hiszem el, hogy nem veszteséges.
4.
4.
user101
#3: Úgy, hogy közbe hülyére keresik magukat a fortnite-al...
3.
3.
davidragon
#2: A tiéd véglegesen. Érdemes csinálni egy accountot, én egy fillért nem költöttem még a store-ban, (igaz egy éve kb máshol sem) de az ingyeneseket mindig hozzáadom. Fogalmam sincs hogy éri meg nekik ez az egész...
2.
2.
Huschy
Bocsi a hülye kérdésért, de....
Ezeket a gamákat megkapjuk mint ps plus-al, vagy csak abban az egy hétben játszhatjuk és utána viszlát?
1.
1.
PaprikaJancsi
A mostani ingyenes játékot mindenki töltse le, aki jót akar magának mert valami elképesztően minőségi játék. Nagyon jó, könnyed, relaxáló logikai játék. Körülbelül 1-2 óra csupán a játékidő, de mind a látvány (ez alatt értve az egész játék zseniális dizájn megoldását), mind a zene valami csodálatos. Rég volt szerencsém ilyen király címhez, köszi Epic, ebből nélkülük biztos kimaradtam volna, mert eddig nagyon elkerülte a figyelmemet a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...