Elkészült a Gears 5, íme, az achievementek

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
Aranyba ment a Gears 5, vagyis a The Coalition elkészült a játék lemezre szánt buildjével. Ezt megünnepelve a fejlesztőcsapat a Microsofttal karöltve közzétette az achievementek listáját, amelyek közt találhatunk egy jópofa easter egget is.

Még egy teljes hónapot kell várnunk a Gears 5 megjelenéséig, de úgy tűnik, hogy a The Coalition csapata már most fellélegezhet egy kicsit. Az Xbox Wire blogján a fejlesztőcsapat és a kiadó egy örömteli levélben megköszönte a rajongók lelkesedését, és bejelentették: a játék elkészült, ők pedig alig várják, hogy mindenki ismét Lancerrel a kézben nekifeszítse a hátát a derékmagas fedezékeknek.

A bejelentéshez pedig egy újabb ízelítővel szolgáltak a rajongóknak és achievement-vadászoknak, hiszen a fent említett posztban közzétették a teljesítésre váró kihívások listáját. Ezek elnevezései természetesen sok-sok utalást tartalmaznak, de egyiken sem akadt meg annyira a szemünk, mint a lista tetején lévő My Body Is Ready nevezetű achievementen, ami minden bizonnyal az idei év elején visszavonult Reggie Fils-Aime előtt tiszteleg.

A Gears 5 szeptember 10-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

15.
15.
kopic
#6: Számomra az 1. jó volt, de nem az a hű de nagy szám, 2. etalon, 3. is király volt (foleg a multija), 4. meg egyszer vegigviheto, de semmi extra sajnos.
14.
14.
Őrnagy
Én meg leszarom az akciókat. Regisztráltam, amennyit levon, annyit levon.
Még borravalót is adnék, ha lehetne :D
13.
13.
frankdelgado
#8: Nekem 2020 nàjusig volt goldom. Amikor jött a gamepass ultimàtè, akkir vettem 300 ft èrt 1+1 hó ganepasst amit az ms szinkronba hozott - nem tudom milyenv elv mentèn- a golddal, így most van goldom ès ganepassom is 2020 júliusàig. Ez bortasztó nagy jófejsèg sztem. Jövő júliusig így nyuzhatoml a gearst, addigra lemegy az àra, oszt veszek valami ultimàtum editiont.
9.
9.
godach
#8: Azért remélem a Moderátorok lépnek lassan ennek a kölyöknek az ügyében, mert bármennyire is burkoltan és megválogatva írkál, remélem nem csak nekem tűnik fel, hogy direkt provokálja a feszkót...
8.
8.
crytek
Coopba haverral nagyon nagy mindegyik rész főleg horda modba ott lehet jókat nyomatni. Pláne ha az embernek pc-n van meg a 4 haver meg fizet a multiért boxon mi meg ingyen zuzzuk pc-ről :)

5-öt is gyorsan letoltjuk coopba amíg él a 300ft-os game passom
7.
7.
ollie92
#6: Éedekes, nálam az első elment kólával a második megborított és a harmadik is hozta a szintet. Negyedik rész csak egy beetetés az 5. rész előtt. Ugyebár a harmadikban gombnyomásra vége a harcnak, majd a negyedikben felvezették, hogyan és milyen formában térnek vissza. Persze sokaknak az első lesz az igazi, érthető, mivel akkoriban eléggé jól összerakták és setétebb is volt.
6.
6.
Sandic1994
#5: Az első rész nálam etalon volt, a második sem volt olyan rossz, a harmadikat már be sem fejeztem, a Judgementbe csak belenéztem és elég is volt. Nem tudom a 4. rész milyen lett, nem játszottam vele, de az általad írtak alapján nagyon megfáradt már a sorozat. Talán az, hogy elhagyták a játék nevéből az "of War" kifejezést, utalhat arra, hogy kicsit más irányba indultak el a fejlesztők, vagy csak elegük lett abból, hogy az emberek keverik a God of Warral a rövidítés miatt...
5.
5.
manderel
A 4 előtt csak az elsővel játszottam, ami kifejezetten tetszett. Úgyhogy nagy reményekkel vágtam bele a negyedikbe, de nagyon hamar unalomba fulladt. Nem csak a történet, a játékmenet miatt is. Ettől már nem is várok túl sokat.
4.
4.
ollie92
3.
3.
ollie92
#1: Mert az olyan kurva jó, ha már a fél játék fent van youtubon ? Wolfenstein, Doom, stb....amúgy, augusztus 19-én a Gamesconon lesz felvétel a kampányból.
Ferguson elmondása szerint a leghosszabb kampány evör.
2.
2.
Darksiders84
#1: Na jól van azt hittem már csak engem került el.
1.
1.
crytek
Valljuk be a legjobban titkolt game evör. Egy kurva video nem volt a singleről
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...