Kiszivárgott az új Plants vs. Zombies első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 13.
  • Pletyka
Link másolása
Az egyik legrosszabban őrzött titka lesz az Electronic Artsnak a következő Plants vs. Zombies-játék. A zárt alfateszt miatt kiszivárgott első képek után a játék Gamescomra szánt bemutatkozó előzetese is felkerült a világhálóra.

Ugyan az Electronic Arts már eddig is foggal-körömmel küzdött, hogy a Gamescom rajtjáig egyáltalán maradjon mit lelepleznie a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville kapcsán, úgy néz ki, csak nem fizetődik ki a kiadó erőfeszítése.

A meghívásos alapon elrajtolt zárt alfateszt során ugyanis kiszivárogtak a Garden Warfare-folytatás első képei, sőt a játék forráskódjából a rajongók azt is kihámozták, hogy jó eséllyel Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg a zombik és a növények háborújának újabb felvonása. 

Ma reggel pedig arra ébredtünk, hogy a játék bemutatkozó előzetese is idő előtt került fel a világháló videómegosztóira, és ugyan a kiadó tűzzel-vassal üldözi a feltöltött változatokat, véglegesen eltávolítani már nem fogja tudni azt.

Közben véletlenül idő előtt élesedett a játék hivatalos oldala is, amit ugyan az Electronic Arts gyorsan korrigált, de az ott található információk szerint kilenc PvP-játékmóddal és 20 testreszabható karakterrel indul majd a csata. Kapunk egy hatalmas közösségi teret is, három szabadon bejárható arénával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...