Modern Warfare - újabb 20 perc multis akciózás

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 13.
  • Videó
Több ízben is láthattuk már mozgás közben a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módját, de az Infinity Ward úgy gondolta, ők is összeállítanak egy saját, húszperces kedvcsinálót.

Az influenszerek jóvoltából elárasztott videómegosztókon látott felvételek után sok újdonságot nem kínál az Infinity Ward összevágott, húszperces kedvcsinálója. Most is láthatjuk, hogyan működnek a játékmódok, mint például a Headquarters, a Domination, a Cyber Attack vagy a Team Deathmatch, és ismét megleshetjük, hogyan festenek a premier napján elérhető helyszínek, mint például az Azhir Cave, a Gun Runner, a Hackney Yard és az Aniyah Palace.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Természetesen lesz a premier előtt bétateszt, aminek a részleteiről itt emlékeztünk meg.

22.
Lorthirash
#16: Nincsenek gameplay bugok amik rontanák a játékélményt a megjelenéskor sem volt, csak egy két jelentéktelen kis bug.
17.
kryszisz
#16: A Cod meg - anélkül, hogy állást foglalnék, lévén egyik címmel sem játszom - örülne, ha a motorjával be lehetne törni egy ajtót mondjuk. Ami viszont tény, hogy ha valamihez nagyon ért a Dice, akkor az a hangkeverés, ezen a téren vitán felül a legjobbak között vannak, hogy emellett milyen játékokat készítenek, az már más kérdés.Én csak BF1-et próbáltam, a "kampány" borzalom volt, a gunplay meg szerintem meh kategória, de a hangok istentelenül jók voltak.
16.
FARKAS
A hangfikázóktól kérdezném hogy ki milyen fegyverrel és mennyit lőtt már, hogy ekkora szakértő itt mindenki! Amúgy meg úgy tudom a bf 5 bukott, úgy, hogy nem értem mire megy a nyáladzás, meg a fikázás a bf fanatikusok részéről. A grafikai motorról meg annyit, hogy örülne a dice, ha a motorjuk fele annyira lenne bugos, mint a cod-é.
10.
logic5
#9: Engem is a kampány érdekel inkább. Egyébként a napokban lesz videó, azt ígérték
9.
Neo1989
Single-böl bezzeg még 1 percet nem láttunk. Tragikus.
8.
Lorthirash
#5: Nekem is a legnagyobb bajom a mapokkal van, meg az ilyen marhaságokkal. Cod4 ennél sokkal letisztultabb egyébként és ott vannak rendes mapok is.
Én maradok bfnél, nem fogom megvenni ezt is mert úgy járok vele mint a BO4-el, hogy nem tetszik és 10 óra után megunom, mert egy összecsapott valami.
7.
Lorthirash
#3: Képzeld igen, egy gázos airsoft fegyvernek is értelmesebb hangja van.
6.
Kawada
No, hát ez arra jó volt, hogy meghozza a kedvem egy Battlefield 4-re.
5.
McDuff
#2: Hogy mondhatsz ilyet, most már rácélzás közben is lehet újratölteni! Meg fedezék mögüli kihajolás! Innováció! Ez így már egy teljesen másik CoD multi...
Amúgy nem tűnik rossz mókának csak én ebből már kinőttem. Ebből a szaladgáljunk körbe-körbe hangyafasznyi pályákon amíg meg nem ölnek vagy el nem lőttem már a világ összes ammoját. Jó, persze, ez csak egy játékmód, ott lesz még a járműves meg a stb. stb. BR, mit tudom én még mi, de a tendencia azt mutatja hogy idővel azok mindig kihalnak aztán marad a fogócska.
4.
Beniciodeltoro
Látszik hogy barátunk nem kontrollerrel tolja, ráadásul mindenki késik egyedül ő nem :)
3.
sanyikatarzan
#1: Há' oszt mié? annyi fegyvert sütöttél el életedben, hogy tudod hogy szól?
2.
Lorthirash
Meg ez a lézerrel célzás, a fegyver kezelés olyan szar...
1.
Lorthirash
Ezek a fegyverhangok botrányosak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...