Trailerrel mutatkozott be a Need for Speed: Heat

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is lerántották a leplet a Need for Speed-sorozat következő felvonásáról, a Heatről. A játék még novemberben megjelenik, és kiadós szerep jut majd benne az illegális utcai versenyzésnek.

Nem igazán voltak pontosak a délelőtti Need for Speed-pletykák, így aki abban bízott, hogy a nyolcvanas évek Miamijában versenyezhet ezúttal, csalódni fog - bár az is igaz, hogy az új rész valami hasonló hangulatot kíván megidézni. A Need for Speed: Heat az imént hivatalosan is bemutatkozott, lássuk az első részleteket és látnivalókat!

A Ghost Games és az Electronic Arts szerint a játék pontosan azt nyújtja, amire a rajongóik vágynak: részletes testreszabási lehetőségeket, az utcai versenyzés kultúrájának hiteles ábrázolását és egy olyan történetet, amely mindenkit azonnal beránt majd. A helyszínünk a szabadon bejárható Palm City lesz: itt nappal a Speedhunters Showdown versenyeken mérethetjük meg magunkat, hogy pénzt szerezzünk, és felturbózzuk a járgányainkat, éjszaka pedig az illegális utcai versenyekkel erősíthetjük a hírnevünket, miközben egy mindenre képes rendőralakulattal is szembe kell néznünk.

A Need for Speed: Heat november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, azonban az EA és Origin Access Basic-előfizetők már november 5-én nekiugorhatnak a játék 10 órás próbaverziójának, míg az Origin Access Premier-tagok már a teljes címet is nyúzhatják aznap. A játék gameplay trailerét a Gamescom apropóján vetítik le: a hivatalos oldalon újabb visszaszámláló ketyeg, amely augusztus 19-én, 21 órakor jár le.

21.
21.
Őrnagy
#18: Jól megadtad a "csaló kurvának"!
Mocskos robotok, nehogy már azt higgyék, övék a világ!
:D
Amúgy egyetértek
20.
20.
Obi Wan Kenobi
19.
19.
Nothing
Ez a trópusi feeling jól áll az NFS-nek, de tuti megint el fogják cseszni ezzel a fullba tolt. arcoskodó nigga-sz*rsággal meg a hasonlóan fosadék zenékkel.
18.
18.
ollie92
#13: Az EA-nél retardáltak hozzák a dontéseket, mindig csak pénzben gondolkodnak, nem abban, hogy jó és sikeres játékot csináljanak mit az emberek majd vesznek. Megpróbáltak az NFSU hangulatot még a 2015 need for speednél, de mivel az hányadék is megbukott, gondolom ráhúzták, hogy az emberek nem is akartak undergroundot. Hát ilyen ócska kivitelben és irányítással biztosan nem is. Másik legjobb példa a Battlefield V. Sokan, koztuk én is sírtunk a II.VH háborúért, erre kiadják és megbukott. "Biztosan rossz a tematika", pedig azért bukott meg, mert egy PC félkész fos.

Need fos Speed újraélesztése :
- elvenni a retardált Ghosttól
- finomítani az irányításon (legalább horizon szint bassza meg)
- finomítani a tuningon (ne csak 2 spoilert meg utkozot lehessen módosítani
- ne oljenek éloszereplos átvezetokbe milliókat, oldják meg rajzokkal, mint U2
- ne legyen szokásos cliché sztori, hanem valami osszetettebb
- rendorok alap fordjai ne legyenek képesek tartani velem a tempót 300 km/h-val (arra jojjenek már valami "Cross" féle spéci járgányok")
- rendorok ne legyen síkhulyék és agresszív állatok akiknek az az életcéljuk, hogy kífordítsanak és utkozzenek
- izgalmas versenyek, néha vakmero elemekkel (hídon való ugratás)
- fair play, ugyebár NFS2015 volt pár szopatós verseny, ahol a játok eléggé szopatta a játékost (feltehetoen a retardált Ghost baszta el a beállítást)
Anno sokan kifakadtak, koztuk tájrexi is aki még hangot is adott a vinnyogásának.
https://www.youtube.com/watch?v=yn-48OaeS90
játék úgy oldja meg a nehézséget, hogy pofátlanul csal ellened.

Nekem sikerult talán harmadszorra leszorítanom a csaló kurvát és egy hangyafasznyival elotte húztam be a célba.
17.
17.
#16: Remélhetőleg az intróban majdnem karambolozik majd a főszereplő és úgy megijed, hogy elfejelt beszélni az egész játékban.
16.
16.
Macifasz
Nem mondom, hogy elkezdett érdekelni, de jobban felcsigázott, mint az elmúlt évek NFS epizódjai. Mondjuk ezt a direkt túljátszott akcentust nem tudom minek erőltették bele, már most idegesítő, mi lesz itt a teljes játékban? :-/
15.
15.
#11: Szerintem meg az osszes remake, remaster otlet unalmas, es most mindegy hogy ez jp lesz e azok se lennenek.
14.
14.
prodigy1990
2010 óta gondoskodik róla ez a széria, hogy megkímélje a pénztárcámat.
Köszönöm EA!
13.
13.
gabor730d
Jonak tunik. Egy valamit nemertek. Az a szolas jarja, hogy az utobbi evek NFSei mar a profitra epulnek, a regiek meg a hangulatukkal hoditottak. Evek ota minden NFS trailer alatt mast nem latni csak hogy mindenki NFSU 1-2 rebootot akar. Hat tenyleg ilyen hulyek ezek? Ha visszahoznak az NFSU hangulatot, az eletbe tobb jatekot nem kene csinalniuk, annyit profitalnanak rajta. bar ez csak az en velemenyem, varom ezt a Heat-et, jolesz ez.
12.
12.
kryszisz
#10: Amúgy a 2010-es Hot Pursuit a mai napig simán vállalhatóan néz ki szerintem:) Mondjuk én hamar ráuntam, pedig piszkosul élvezetes volt benne vezetni, csak szerintem akkor épp nem voltam autós hangulatomban, vagy nem tudom.
11.
11.
Krezy
#10: Ezt te látod így :D Ők is másképp látják a dolgokat ,én is másképp látom..
Szerintem meg ha egy 2005-ös Most Wanted remaster vagy remaket csinálnának akkor lenne brutális bevételük belőle :)
10.
10.
Ra1D3n
Ez mi a jó szar? Ez a latino csaj rizsázása a trailer alatt konkrétan hülyére idegesített, annyira irritáló. Nem is tudom pozitívan megítélni így az egészet még véletlenül sem... Amúgy meg miért ilyen gyökerek az EA-nál? Az utolsó jó NFS konkrétan a Hot Pursuit volt. Nem kéne itt nagy csoda, ha a Hot Pursuitot kiadnák mai grafikával, dobálnám a pénzt a képernyőnek, ha meg azon a stíluson kapnánk egy vadonatúj bejárható térképet új feladatokkal, kocsikkal és stb-vel, talán még hülyeséget is csinálnék örömömben. Nem értem ezeket...
9.
9.
Neo1989
#5: A Forza a minőségileg teljesen más. Meg ennyi erővel ide lehetne citálni a Fifa-t. AC-t....stb évente megjelenő címeket.
8.
8.
adamsfamily
#5: Azért a Forzánál próbáltak újítani,minden résszel.A Horizon 3-ban behozták a bucketlist blueprint-eket,a PR stunt-okat,a Horizon 4-ben bejöttek az évszakok és a saját verseny tervezések,valamennyit javítottak a fizikán.Játszottam mindegyik Horizonnal,az utolsó elég gyenge eresztés volt,de mindegyik résznek volt sajátossága.
A Need for speed viszont a Most wanted óta egyedül a Hot pursuit-al tudott kimászni abból a veremből,amibe belelökte az EA.Egy igénytelen szar lett az NFS,nulla fizikával és eredetiséggel.
7.
7.
BullDogh
Tehát csináltak egy The Crew 1-et :DDDDD
5.
5.
Anti4730
#4: Bezzeg a forzanal nem baj, hogy evrol evre ugyanazt csinaljak, csak mas helyszinnel.
4.
4.
logic5
Tehát ismét a szokásos nagy NULLA, ugyanaz a séma, ugyanaz a hulladék. Grat!
3.
3.
Neo1989
Karon varjú esete, én inkább megvárom a megjelenést.
1.
1.
Dízel
Minden NFS elött reménykedek, hogy na most... de mindig csalódás a vége.
Ez is, az utcai versenyzés menő és tök jó, hogy lessz benne. Rendőrök is menők. Tuning is. Kiváncsi vagyok a gameplay milyen lesz, mert a marketingjük mindig kurva jó, csak a végeredmény pocsék. Semmi hangulat/atmoszféra, irányíthatóság, élvezetes autozás/gameplay, ha már autos játék legyen a középpontban AZ auto, mivel mostanság telerakják karakterekkel, de soha senki nem emlékszik vissza egy erős boss arcára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...