Női főszereplővel érkezik az új Need for Speed?

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 14.
  • Pletyka
Link másolása
Igaz, ez egyelőre még nem nyert hivatalos megerősítést. A mai napon, délután 4 óra körül végre lerántják a leplet az EA vadonatúj versenyjátékáról, de előtte lássuk, mire is számíthatunk majd a szivárogtatások szerint az új epizódtól!

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, valószínűleg Need for Speed: Heat címmel fog majd elrajtolni a játék még az idei év során. Ami viszont friss hír, hogy ezúttal egy teljes mértékben nyílt világú alkotásról lesz szó, melynek a 18-as korhatárú története az eddigi részekhez képest sokkalta komolyabb és sötétebb lesz.

A Redditen közzétett infók szerint a játékban nem fognak váltakozni az éjszakák és a nappalok, mivel állandóan az éj leple alatt kell majd vezetnünk, csupán néhány speciális küldetés lesz, ami nappal játszódik. A történet az 1980-as években játszódik majd Miamiban, főszereplőnk pedig egy hajdanán profi vezetőként, mostanra pedig rendőrségi szökevényként tevékenykedő nő lesz.

A grafikát illetően hasonló látványra számíthatunk majd, mint a 2015-ös Need for Speed során, szóval ismét a Frostbite Engine kerülhet majd bevetésre. A szóban forgó címmel egyébként nem csak a grafika kapcsán lesznek hasonlóságok; a feltételezések szerint a tuningrendszert teljes egészében onnan veszik majd át.

Jó hír, hogy a játéknak lesz teljes mértékben offline játszható része is, illetve visszatérnek járgányainkra a sérülések is. Elvileg vadonatúj, továbbfejlesztett törésmodelleket kapunk majd, túl sok sérülés esetén az autónk meg is semmisülhet. Éppen ezért kapnak majd fontos szerepet a benzinkutak, ahol áthaladva lehetőségünk lesz a reparálásra.

Az illegális gyorshajtóknak ismét meggyűlhet majd a baja a rendőrökkel is, akik alaposan fel lesznek szerelkezve a legmodernebb járgányokkal és még helikopterekkel is. A játékmenetet tekintve ismét a szokásos arcade vezetési stílusra számíthatunk, ezúttal viszont nem lesznek off road futamok. Külön remek hír, hogy száműzik a Speed Card mikrotranzakciós rendszert is.

19.
19.
m3gtr
Most a ronda leszbikus kurvákat kell isteníteni.
14.
14.
ZephyrDavid
Trailer alapján semmi köze a 80-as évekhez :D
13.
13.
ollie92
Update, már van trailer....visszaszíbom, de akkor is rohadjanak meg !
12.
12.
ollie92
Beszarok ezen a retek EA-n, náluk mindig van lejjeb !

Lejár a számláló, majd elindít egy új 5 naposat, hogy gamesconon gameplay, de már rendeld elő most !
11.
11.
crytek
7.
7.
Ryukian
Délután 3kor startol a reveal trailer:
https://youtu.be/9ewiJJe_nYI
6.
6.
sanyikatarzan
5.
5.
PaprikaJancsi
Szerintem senkit nem érdekel már, hogy milyen nemű az illető, csak ne a Ghost készítse PLS
4.
4.
3.
3.
dvs00
A fotók nyilván nem hivatalos, csak rajongói kreálmány, fantazmagória. De ha igaz akkor erre kíváncsi leszek merőben új koncepció, érdekes lesz Testarossakkal meg a korabeli Corvette-ekkel cigány BMW-kel baszatni.
2.
2.
ollie92
"játékmenetet tekintve ismét a szokásos arcade vezetési stílusra számíthatunk, ezúttal viszont nem lesznek off road futamok."

Szóval ez is egy ócska játék lesz, gagyi irányítással.
1.
1.
gabus87
itt valami nem stimmel az infóval kapcsolatban, ha 1980as években játszódik,akkor miért van a képen egy c7-es corvette, továbbá a csaj se egy régi kocsiba ül és a csaj kinézete se passzol a 80as évekhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...