Egy darabig biztosan nem szépül meg a Minecraft

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 14.
  • Gyászhír
Link másolása
A Mojang pontot tett a találgatások végére, és hivatalosan is bejelentette a rossz hírt: technikai problémák miatt lelőtték a Minecraft megszépítését célzó Super Duper Graphics Pack fejlesztését.

A Minecraft Super Duper Graphics Pack névre keresztelt frissítése két évvel ezelőtt mutatkozott be, és az eredeti tervek szerint 2017 őszén kellett volna megjelennie. Ahogy azt a kiegészítő címe sejteti, az a játék megszépítését célozta, új textúrákat és effekteket hozott volna magával, Xbox One X-en pedig a 4K-s megjelenítést is lehetővé tette volna. Ízelítőként érdemes visszanézni a bejelentéskor kiadott trailert, ennek a második fele szól a csomagról:

A Super Duper Graphics Pack premierjét először 2018-ra halasztották, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, azóta sem készült el. A Mojang végül a minap kiadott egy közleményt, amelyben bejelenti, hogy a pakk fejlesztését leállították, méghozzá technikai okok miatt: úgy tűnik, a csomag teljesítményproblémákat okozott bizonyos platformokon, ezért inkább úgy döntöttek, más módot keresnek a játék megszépítésére. A Redditen megjelent fejlesztői hozzászólások szerint az is nehézséget okozott, hogy a DLC-hez a játék grafikus motorjának nagy részét újra kellett volna írni.

3.
3.
GAMEROD
Mert van emberfia aki nem ismeri a SEUS módot?
1.
1.
hedzsooo
"Gyászhír" Fojesz legalább a humoránál van, haha XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...