Rengeteget fejlődött a Skyblivion

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A TESREnewal ugyan eddig is teljes erőbedobással dolgozott azon, hogy a Skyrim motorjára ültesse át a The Elder Scrolls IV: Obliviont, ám úgy néz ki, hogy az utóbbi időkben még ezt a tempót is megfejelték, és vészesen közelednek a célhoz.

Míg a korábbi előzetesek során többnyire üres tájakat láthattunk, addig mostanra már kezd megtelni élettel a felturbózott Oblivion világa; az erdőkben szabadon kószálnak a vadállatok, mindenfelé lesben állnak az ellenségek, és már a szövetséges NPC-k is kezdik magukénak érezni a hatalmas városokat.

Sőt, ezúttal még némi akciót is láthatunk, mely kapcsán tényleg jókora fejlődésre számíthatunk az eredetileg 2006-ban megjelent alkotáshoz mérten. Emellett még a játék alacsony megjelenítési távolságát, és az azzal járó maszatolást is remekül hárította a csapat olyan új effektekkel, mint például a dinamikusan változó mélységélesség.

A jó hír az, hogy a mod teljesen ingyen lesz majd tölthető a játékosok számára, a rossz hír viszont, hogy a megjelenési dátumról, vagy legalább egy kipróbálható demó érkezéséről még mindig nem kaptunk semmiféle információt.

4.
4.
Kelan
Imádtam az Obliviont. Kiválttképp a Dark Brotherhood-os részét :P
Nagyon hangulatosnak ígérkezik a videó alapján.
3.
3.
crytek
Oblivion az nem érdekel. A Skywind jöhetne már mert úgy letolnám végre a Morrowind et
2.
2.
AmreyP
Nkórón miko lesz fönn? Régi magyarítás jó hozzá? :D
1.
1.
Lorthirash
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...