Obi-Wanként térhet vissza Ewan McGregor

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizony, nagyon úgy fest, hogy teljesül a Star Wars-fanok egyik legnagyobb álma, és az előzményepizódok után ismét magára ölti Obi-Wan karakterét Ewan McGregor a Disney Plus egyik új sorozatában.

McGregor a 2000-es évek elején a Baljós árnyak, A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című filmekben alakította legendás karaktert, a rajongók pedig azóta is várják a nagy visszatérést. 2017-ben ráadásul csak olaj volt a tűzre, amikor felmerült, hogy a Disney Obi-Wan Kenobiról is készít egy különálló filmet, ahogyan azt Han Solóval a Solo: Egy Star Wars-történet esetében is tették. A projektet azonban elvetették, így a rajongók álmai szertefoszlottak - egészen a mai napig.

A Disney ugyanis eszeveszett tartalomgyártási lázban ég a novemberben rajtoló videostreaming szolgáltatása, vagyis a Disney Plus miatt. A cég több Star Wars-sorozaton is dolgozik A klónok háborúja visszahozása mellett, készül a The Mandalorian, és Cassian Andor is saját szériát kaphat majd.

A Variety legújabb értesülései szerint azonban készülni fog egy Obi-Wan sorozat is, mely élőszereplős lesz, és a főszerepet Ewan McGregor játssza majd benne. A színésznek egyébként közel sem ez lesz az első sorozatszereplése, legutóbb például Golden Globe-díjat kapott a Fargo harmadik évadjában nyújtott alakításáért, jelenleg pedig a The Shining folytatásaként érkező Doctor Sleepen dolgozik.

17.
17.
Ooorky
#15: Nem vagyok SW rajongó, de egy jó(!) Palpatine sorozatra befizetnék.
16.
16.
delphijos
#15: "Márcsak azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt a Cassian sorozatot...számomra egy tök unszimpatikus ember volt a Rogue One-ba, inkább lenne sorozat Yodáról vagy Vader kezdeti időszakáról, esetleg az Uralkodóról!"

Az "ismertebb" szereplőknél sokkal jobban kell figyelni, akiről nem tudunk szinte semmit, ott sokkal könnyebb az írók dolga....
15.
15.
n_csacsi
Remélem összehozzák és megél legalább 4-5 évadot, manapság már az összes jónak ígérkező sorozatot elkaszálják az 1. évad után. Jó lenne benne látni esetleg Anakint is Jediként, mondjuk egy Assajj Ventress főgonosszal meg Ashoka-val! De ha csak a könyvekre fókuszálnak vagy legalábbis merítenek abból, már annak is teljesen örülnék!

Márcsak azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt a Cassian sorozatot...számomra egy tök unszimpatikus ember volt a Rogue One-ba, inkább lenne sorozat Yodáról vagy Vader kezdeti időszakáról, esetleg az Uralkodóról!
14.
14.
Obi Wan Kenobi
#13: General Kenobi! You are a bold one!
11.
11.
kryszisz
#6: Szerintem a Lost óta nem ciki sorozatban szerepelni, még ismert színésznek sem.
10.
10.
kopic
#5: https://youtu.be/FTrxDBDBOHU
9.
9.
kopic
#3: Teljesen adom a kommentedet. :(
8.
8.
delphijos
#6: Szerintem is így van. A sorozatok korát éljük, sokszor több pénz van benne mint egy mozifilmben. ( Persze nem epizódra értem azért. )
7.
7.
Juha
#2: Válassz: kapsz most 10 milliót egy filmért, vagy epizódonként 2-t, ami legalább 4-5 részes, de folytatni szeretnénk...
6.
6.
Őrnagy
Szerintem manapság egy népszerű sorozatban színészkedni nem degradáló.
4.
4.
Obi Wan Kenobi
#3: Mads Mikkelsen egy zseni. Amit a Hannibalban nyomott az zseniális volt. Sajnos a magyar szinkron sokat elvett a baljós hangjából, de így is zseniális volt, csak ajánlani tudom. Sokkal több szerepet kéne kapnia...
3.
3.
Gykrizsi
#2: Hát sajnos sok ilyen van, nekem Jake Gyllenhaal ilyen, aki szerintem korunk egyik legjobb színésze, aztán mégis netflix filmekben játszik, meg nagy nehezen szerez egy pókember főgonosz szerepet. Elszomorító. De ott van pl. Mads Mikkelsen, aki jópofizik a Death Strandingben, de ha lenne filmszerepe, akkor biztos nem egy játékban bohóckodna. Neki is a moziban lenne a helye. Közben meg jön a Halálos Iramban seggem tudja hány Vin Diesellel, Monster Hunterben Milla Jovovich amatőrködik egyet, és sorolhatnám. Annyi a kókler, közben a valódi tehetségek eltűnnek a süllyesztőben.
2.
2.
#1: Eddig oké, de már annyira nem kap szerepet az ember, hogy sorozatokban akar játszani? Ahhoz még fiatal.
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon örülnék neki. Ewan McGregor az előzmény trilógia messze legkiemelkedőbb alakja szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...