Új nevek a Mortal Kombat-mozi színészgárdájában

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint újabb nevekkel bővült az új Mortal Kombat-film színészgárdája, ami alapján az is kiderült, hogy a bunyós sorozat mely karakterei tűnnek majd fel biztosan az adaptációban.

Júliusban tudtuk meg, hogy az új Mortal Kombat-film Sub-Zeróját a The Raidből ismerős Joe Taslim alakítja majd, a Variety és a The Hollywood Reporter pedig a minap újabb neveket szellőztetett meg a mozi színészgárdája kapcsán.

Úgy tudni, hogy Liu Kang bőrébe a Power Rangersben és a Black Mirrorban is feltűnő Ludi Lin bújik majd; kisebb érdekesség, hogy az úriember sokáig esélyes volt a Marvel-féle Shang-Chi főszerepére, ezt azonban végül Simu Liu vitte el. Azért nem marad MCU-veterán nélkül a Mortal Kombat sem: a Thor-filmek Hogunja, Tadanobu Asano már tárgyal a New Line Cinemával Raiden szerepéről.

Az adaptációban Jaxet is láthatjuk majd, méghozzá Mehcad Brooks (Supergirl) alakításában, míg Mileenát egy újonc, Sisi Stringer fogja eljátszani.

A Mortal Kombat-film forgatása idén veszi kezdetét Ausztráliában, Simon McQuoid rendezésében, a forgatókönyvet pedig Greg Russo írja. A premier 2021. március 5-én várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...