Elhagyta a BioWare-t a Dragon Age 4 producere

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 19.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Újabb fontos alkalmazott hagyta el a BioWare fedélzetét, ez egy héten belül a második ilyen hírünk: ezúttal a Dragon Age 4 vezető producere döntött úgy, hogy távozik a fejlesztőcégtől.

Fernando Melo, a Dragon Age 4 vezető producere a Twitteren jelentette be, hogy 12 év után elhagyja a BioWare-t; Melo már a Dragon Age első két részénél is produceri feladatokat töltött be. Búcsúlevelében arról ír, hogy a Morrison kódnéven futó Dragon Age 4 a definitív Dragon Age-élmény lesz, és alig várja, hogy immár rajongóként játszhasson vele.

Habár Melo nem részletezte a távozása okait, az remélhetőleg független az új Dragon Age fejlesztésétől, és nem lesz rossz hatással a munkálatokra. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dragon Age 4 hányatott sorsú projekt, és bár évek óta dolgozik rajta a BioWare, a fejlesztést újra kellett indítani, ezért nincs még csak hivatalos címe sem.

A héten egyébként az Anthem vezető producere is távozott a stúdiótól.

5.
5.
user101
Az ember mindig azt hiszi, hogy van egy szint aminél már nincs lejjebb, de a Bioware mindig rácáfol erre... Izgatottan várom a következő zaftos, botrányoktól hangos megjelenésüket! :)
4.
4.
hedzsooo
Ez már amúgy is réges-régen csak 1 süllyedő hajó volt... Kb. mióta az alapítók annó eladták az EA-nak az egészet.. Az EA meg értelmes dolgot nem tud kihozni belőlük, mert a pénzre mennek csak, illetve szeretnének..
3.
3.
Én ismét botrányt várok az új Bioware játék miatt.
1.
1.
kastorhun
Te jó ég... Kár a Biowerért, hála az EA-nek nem sok jó dolgot jósolok nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...