GC 2019: Epic Games-exkluzív lesz az új Oddworld

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.

Újabb két játékkal bővül az Epic Games Store-exkluzív megjelenések listája, ma délután ugyanis hivatalossá vált, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s kiadásai időlegesen, de csak itt lesznek elérhetőek. Miután az Epic Games gyakorlatával a játékosok egy része nem tud azonosulni, ezért az Oddworld-sorozat alkotója jobbnak látta, hogy nyílt levélben tájékoztassa a rajongókat a döntés hátteréről.

Lorne Lanning ebben elárulta, hogy az Oddworld: Soulstorm fejlesztését eddig 100 százalékban önerőből fedezték, ezek a források azonban végesek. Lanning szerint a sorozat régóta várt folytatása az eddigi legambiciózusabb játékuk ,és mivel szeretnék, ha a rajongók a lehető legtökéletesebb minőségben élvezhetnék az új kalandot, úgy döntöttek, kénytelenek külső forrásokat is bevonni a fejlesztésbe. Az Epic Games látott potenciált a játékban és hisz a csapat ambícióiban, ezért a PC-s eladásokból számolt előleggel megfinanszírozta a fejlesztést. Lanning elmondta, hogy ezért nagyon hálás a csapata. 

Az Oddworld: Soulstorm várhatóan 2020-ban jelenik meg.

4.
4.
user101
Továbbra is szívesebben játszom az eredeti játékokkal, mint a felújított oddworld-ökkel, mert azoknak még volt lelkük.. :( Epik ide vagy oda, tökmindegy... Majd Steamen leárazáskor, vagy Bundleben... Ez nem az a játék amiért könnyet fogok hullajtani...
3.
3.
0Hagyma0
#2: Szerintem nem a Storera gondolt, hanem arra, hogy az EA nem nagyon hagyja meg a szabadságot a fejlesztőknek.. Tele pakolja mikrotranzakcióval, és elinflálja a játék értékét egy év alatt, hogy ki lehessen adni a következő részt.
Szerintem sokakat nem nagyon érdekel a bolt ahonnan megveszik.
2.
2.
#1: Az Epic teljesen ugyanolyan, csak meg gagyibb a store-ja is, EA-nel legalabb par euroert ki tudod probalni a nagyobb cimeket is vasarlas elott.
1.
1.
hedzsooo
Mondjon bárki is bármit, amíg az Epicel társulnak a fejlesztők és nem pl. az EA-al, addig csak jobb lehet nekünk is... Ld. pl. mi lett az a BioWare-el is, miután az alapítók gondolták milyen jó is lenne egy nagy kiadóval, az EA-al társulni...

Én drukkolok az új Oddworld sikerének
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...