GC 2019: Itt a Yakuza Remastered Collection

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a PlayStation Store idő előtt lelőtte a bejelentést, a Sega nem várt tovább, hivatalosan is lerántotta a leplet a Yakuza Remastered Collectionről, ami a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 epizódokat fogja tartalmazni.

Rosszul őrzött titok lett a Yakuza Remastered Collection, ami a Yakuza 3, a Yakuza 4 és a Yakuza 5 felvonások felújított kiadásait tartalmazza. A dolog szépséghibája, hogy a kollekció megvásárlásával nem azonnal kapjuk meg mindhárom játékot, a Sega ugyanis valamiért úgy döntött, hogy szétbontva dobja piacra a különálló részeket.

A jó hír, hogy a Yakuza 3 már tölthető a PlayStation Store-ból, de a Yakuza 4 csak október 29-én jelenik meg, a Yakuza 5 pedig 2020 februárjában érkezik. Mindegyik epizód 1080p-ben, 60 fps mellett fut.

2.
2.
SLi
végre,mióta lebegtették már
annyira nem is húzták szét a megjelenéseket
1.
1.
DarkLord
Szerintem a kérdés csak az volt, mikor? Szinte borítékolható volt, hogy kiadják. Most megkaptuk a választ :) Big up! És jó ez az eltolt letöltés is, mert így legalább lesz idő az egyik játékot végigjátszani és pont arra letudja szedni az ember a következőt. Én zsákolom tuti!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...