GC 2019: Joker is úton van a Mortal Kombat 11-be

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 21.
  • Letöltés
A NetherRealm Studios a mai napon közzétett egy előzetest, amelyből fény derül a Kombat Pack teljes névsorára. Beigazolódtak a pletykák, érkezik a Terminátor és a Joker is a játszható karakterek közé.

A 40 dollárt kóstáló Kombat Pack összesen hat harcost vonultat fel, közül kettő, Shang Tsung és Nightwolf már elérhető. A következő karakter egy vendégszereplő, a Terminator: Dark Fate T-800-asa lesz, aki október 8-án válik letölthetővé.

Őt követi Sindel november 26-án, utána érkezik a Joker január 28-án, majd a sort Spawn zárja március 17-én. Érdemes megemlíteni, hogy ezeket a karaktereket már mind lebuktatták a korábbi szivárgások, egy név azonban ezek alapján fájóan hiányzik a listáról: habár azt pletykálták, hogy Ash is játszható lesz az Evil Deadből, úgy tűnik, rá még várnunk kell.

14.
Yanez
#11: A Celebrity Deathmatch alapból egy műsor volt anno az MTV-n(music channel). Imádtam és mindig alig vártam az új részt. Köszi, hogy eszembe jutattad, most megyek és nézek is pár epizódot. :)
13.
Neotechtr
Mortal és Batman rajongóként mondom, hogy nekem a Terminator jön be a legjobban. Mondjuk a Joker-ben is lehet fantézia és Ledger hagyatéka is benne van rendesen, ahogy elnézem.
12.
Blueberry
Én a legfőbb vezérünket látnám szivesen,bele gondolni is élmény ahogy shao khan pofán b@sza kalapáccsal
11.
Heldengeist
Régen volt egy játék, még középiskolás koromban ökörködtünk vele. Azt hiszem, az volt a címe, hogy Celebrity Deathmatch vagy valami ilyesmi. A kommentszekció alapján abból kellene új rész, nem Mortal Kombatból.
10.
Juha
#8: Merkel-nél meg addig remegne a kamera, amíg az ellenfélből német autó nem lesz. Viktor kilopná a "telket" a másik alól, így az lezuhanna a pokolba. Cserébe Gyurcsány jól leböszmézné az ellent... van itt potenciál, na.
9.
Nyarlako
#8: Ő migránssereget idéz, de csak választások idején működik.
8.
Yanez
#5: Akkor már jöhetne Soros is. Lefizetné az ellenfélt, hogy egye meg magát, de késsel-villával, ahogyan azt szokás.
7.
kexiaxel
Az én véleményem szerint a varázsló karakterének már a storynak szerves része kellett volna hogy legyen benne az alap rosterben. A többi dlcvel meg nem igazán vagyok kibékülve. Mortalban vannak jó karakterek meg sokan hiányolnak is egy jó párat 11 ből. Ennek hangot adnak az interneten. Eljut az infó a fejlesztőkhöz erre azt vállaszolják ez az ő játékuk! Igazis meg nem is ez az állítás, mivel rajongók nélkül sehol nem lenne ez a sorozat.
6.
B-Shaggy
#2: Vendégkarakterekkel már egy ideje szarakodnak, nem az X-ben hozták be, de ott tényleg sok volt a kívülálló. Joker gondolom azért jön mert a WB-vel is szerződve vannak. Inkább egy poén kívülállót kérek az MK-ba, mint MK karaktereket az Injusticeba, az mindkét résznél idegesített.
5.
Nyarlako
#1: Hillary jobb lenne, a kivégzése az lenne hogy a másik tisztázatlan körülmények közt öngyilkos lesz.
4.
grindcore
#3: Azt hiszem itt ilyen filmes biznisz van akkor, hiszen kb ez a sorrend a moziban is nem? Az uj Terminator, majd Joker (?) es Spawn is kap filmet.
3.
grindcore
En mondjuk speciel Spawnt varom nagyon, de azert Jokert nem hittem volna, nem volt eleg az InjustASS nekik? Hihetetlen...
2.
TheFlash
reméltem hogy nem folytatják a trendet hogy mindenféle idióta karakterrel telexarják az MK univerzumot, mint az MKX-ben, de úgy látszik túl sok Marvel szarságot láttak ezek is, és crossover mániában szenvednek (meg nem kicsi cashgrab mániában).

Azt hittem a bőrpofánál nincs lejjebb :D Ennyi erővel hozzák már vissza Mokapet meg az összes gagyi karaktert
1.
Yanez
Remélem Trump is játszható karakter lesz majd. Már el is képzeltem milyen lenne a kivégzése: szankciókkal bombázná teli a játékost. Vagy ledugná a torkán a parókáját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...