Így fest a PlayStation 5 dev kitje

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 22.
  • Hardver
Link másolása
Hozzánk, játékosokhoz ugyan egész biztosan egy teljesen másféle doboz kerül majd, de akkor is érdemes egy pillantást vetni a következő generációs PlayStation fejlesztői változatát ábrázoló rajzokra.

Néhány napja a LetsGoDigital oldalán feltűnt pár különös szabadalmi rajz, melyeken a PlayStation 5 vázlatai láthatók. A képeken feltűnik Yasuhiro Ootori neve is (igaz, csúnyán elgépelve), akit a PlayStation 4 vezető mérnökeként ismerhetünk. Már csak az elírt név miatt is rezgett a léc a képek valóságtartalmát illetően, de úgy tűnik, hogy mégsem légből kapott firkálmányokról van szó.

Ma ugyanis Matthew Stott, a Codemasters vezető dizájnere is csatlakozott a fenti képek hatására megindult párbeszédhez és elárulta, hogy ez bizony egy létező dolog - a PlayStation 5 fejlesztői változatáról van szó. "Ez egy dev kit, nálunk is van néhány ilyen az irodában" - írta Stott. A Twitteren közzétett üzenetet mostanra azonban törölték.

Feltétlenül érdemes kihangsúlyozni, hogy a fejlesztőknek jócskán előre kiküldött dev kitek szinte sosem hasonlítanak a végleges, piaci változathoz, így tehát nincs okotok megrémülni, ha nem szívlelitek a fenti dizájnt - jó esély van rá, hogy felhasználóként sosem találkozunk majd az ehhez hasonló darabokkal.

27.
27.
Fata Morgana
#23: Biztos hogy hallották, de ebben a pénzorientált világban nem hinném hogy sokat foglalkoztak vele.
Viszont nem is volt lehetőségük nagyon változtatni, ha már adott volt a formaterv és le voltak gyártva a sablonok, és mint kiderült a fószernek ki kellett találnia egy hatékonyabb és halkabb hűtést.
A Warframe közben is nekem felpörög párszor a PS4Slim de ezt a melegnek is betudható, úgy oldottam meg hogy, egy asztali ventilátorral az oldalára nyomatom a levegőt és így csak 2-3 alkalommal csinálja játék közben.
26.
26.
kanguru
Azt nem ertettem sose ha hutes /teljesitmeny gondjai vannak a Sony-nak a PS-el. Akkor a sokezer dolalros TVkbol legalabb miert nincs egy PS kiadas ahol az egesz nagy TV hatuljara epithetnek a hutest/cuccokat es lehetne egy brutal konzol benne, ami halk, huvos es gyors.
24.
24.
Csoki80
Nagyon tré. Nem menne a zebracsíkos ülőgarnitúrámhoz és az aranyozott márvány szobraimhoz....
23.
23.
Őrnagy
#22: Ehhez tényleg a játékosok panasza kellett? A tesztelők nem hallották?
22.
22.
Fata Morgana
Elég érdekes hogy más oldalon, csak "hűtés" miatt lett cikkezve erről a kinézetről, de mindegy.

https://www.gamestar.hu/hardver/playstation-5-uj-hutes-267362.html
21.
21.
Gaboo77
Hát akár hagyhatják is így, nekem tetszik, főleg a középső szellőző.
19.
19.
Őrnagy
Szerintem egyszerűen azért jön az új gen, mert csökkennek az eladások.
9.
9.
Őrnagy
Fogadni mernék, hogy egy viszonylag egyszerű téglatest lesz.
6.
6.
ABorealis27
Szellőzőnyílásban nincs hiány :D, két kamrás kivitel. Kell is majd a hőelvezetés remélhetőleg.
5.
5.
frankdelgado
Sterintem ez csak a hűtő kesz, ezt kell majd a tetejère teni, h el ne repüljön..:)
1.
1.
Zelgadis187
Mindig ez a nagy izgalom az új konzolok körül. Egy erősebb gép nem jelent jobb játékokat. Csinálhatnak bármilyen masinát ha a fejlesztők többsége PS1 szintű játékot csinál csak jobb grafikával. Szerintem a mostani konzolok sincsenek kihasználva nem kellene még új.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...