XIII - így fest a felújított változat

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 23.
  • Képek
Link másolása
A Microids szélnek eresztette a XIII-remake első screenshotjait. A látottak alapján pontosan azt kapjuk majd, amire számíthatunk: az eredeti játék hű mását, csak éppen a képregényszerű látványvilág és néhány mechanika felturbózásával.

Nemrégiben értesültünk róla, hogy a XIII felújított változata idén sajnos már biztosan nem készül el, de annyi örömünk lehet, hogy kárpótlásul a Microids közzétett néhány képet, egyenesen a játékmenetből. Aki rajongott a 2003-as eredetiért, az egyből felismerheti az új köntösbe bugyolált shootert, hiszen az mit sem veszített a jellegzetes látványvilágából.


A fejlesztésért felelős Playmagic Team egyébként nem csak az audiovizuális prezentációt turbózza fel - néhány archaikus, manapság eléggé sutának ható játékmechanikát is átdolgoznak majd. Ennek részleteit egyelőre nem árulták el, de biztosítottak mindenkit arról, hogy különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a remake hű maradjon az eredetijéhez.

4.
4.
user101
Ez egy fantasztikus game. Imádtam minden percét és nagyon várom, hogy végre kijöjjön, mert sehol nem tudtam beszerezni online ( értsd: csak is a Steam :) Nagyon jó a gunfight, izgalmas a történet, jók a karakterek, a helyszínek. Pontosan annyira imádom, mint a No One Lifes Forevert, ami számomra minden idők legjobb lövöldéje!
3.
3.
#1: Genre: Ego-Shooter

Entwickler: PlayMagic Ltd.

Release: 2020 (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch)
2.
2.
KopyAti
#1: Sztem jön ps4-re is.
1.
1.
Kisjack241
De jó lenne ha ps4-re is jönne, imádtam ezt a játékot ps2-n!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...