D23: Februárban folytatódik a The Clone Wars

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
Habár a napra pontos kilövés dátumát még homály fedi, egy körülbelüli időpontot már megosztott velünk a Disney azzal kapcsolatban, hogy mikor folytatódhat a Star Wars: The Clone Wars.

Ahogy azt a tegnapi kedvcsináló is bebizonyította, kifejezetten erős kínálattal rajtol majd el a Disney előfizetéses streamingszolgáltatása.

A Disney+ vadonatúj Star Wars-tartalmakból is alaposan betáraz majd, hiszen már novemberben elérhető lesz rajta a Jon Favreau rendezte The Mandalorian, készül az Obi-Wan Kenobi-sorozat, és ugye Cassian Andor (Diego Luna), valamint K2SO (Alan Tudyk) párosa is kap egy saját szériát, amely a Rogue One előtt játszódik majd.

És ez még nem minden! Ahogy azt bizonyára tudjátok, a Disney a hirtelen félbeszakított Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatot is visszahozza a szolgáltatásra, a minap pedig az is kiderült, hogy a tizenkét epizódot felvonultató hetedik évad premierjére jövő februárban számíthatunk. 

5.
user101
#3, 4 : Már volt élőszereplős... "ThisIsNotCloneWars-XXX" címmel... :)
4.
kopic
#3: Uhhh... Az beadná, ha lenne Ashoka feltűnne egy eloszereplos sorozatban is végre! Egyik kedvenc karakterem az univerzumból.
Amugy a Rebels utáni eseményekben is benne lesz majd, gondolom (valószínű, hogy az Első rend idejében fog jatszodni).
3.
SLi
Ez lesz az utolsó évad egyébként, nem lesz folytatás:
https://screenrant.com/star-wars-clone-wars-revival-end-disney/

Illetve jó esély van hogy Ahsoka valamelyik élőszereplős
sorozatban is megjelenik:
https://bit.ly/2Pg7P7y
1.
kopic
Yeah baby! Már várjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...