D23: Dátumot kapott a Black Panther 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
Habár a Fekete Párduc folytatását már a San Diegó-i Comic-Conon leleplezték, akkor még nem árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan mikor számíthatunk a filmre. A D23-on erre is fény derült.

A D23 Expón jelentette be a Marvel Studios, hogy 2022. május 6-án kerül mozikba a Black Panther 2. A filmről több részletet nem tudtunk meg, Ryan Coogler rendező még a végleges címét sem volt hajlandó elárulni a közönségnek.

Habár a Fekete Párduc folytatását már a júliusi Comic-Conon leleplezték, akkor több másik filmmel együtt ehhez sem tűzött premierdátumot a Marvel. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudjuk, de az már jó ideje nem titok, hogy 2022-re három filmmel készül a cég, ezeknek pedig már a helyét is befoglalta a naptárában.

E három időpont közül foglalta el a májusi dátumot az új Black Panther, a másik kettőre (2022. február 18. és 2022. július 29.) A galaxis őrzői harmadik része, a Marvel Kapitány második felvonása, az új Penge, esetleg a rebootolt Fantasztikus Négyes pályázhat. (Már ha szigorúan azokkal a filmekkel számolunk, amelyeknek az érkezését már megerősítették.)

13.
SLi
#12: *venomnak nevezett borzalmat
12.
SLi
#9: LOL
Pont hogy a Sony csak a pénzt adta meg a jogokat, “csináljátok vele valamit mert mi nem tudunk normális képregény filmet csinálni”( lásd a venni baj nevezett borzalmat) az eredmény 3 év elteltével a far from home a Sony történetének legsikeresebb filmje, mknden kreatív részt Marvel vagyis Feige csinált, nem hiába egyezkedik még mindig a Sony csakhogy ő maradjon a producer, ráadásul ha nem marveles lesz a 3. Spider-man film akkor a Marvel ajánlani fogy egy másik filmet az első két részt rendező jon watts-nak csak hogy ne kérhesse fel a Sony
11.
B-Shaggy
#9: annyira nem adtak hozzá semmit, hogy megcsinálták az egész filmet.
10.
SLi
#8: Az első teaser kép a Tarantino rendezte Ant-man 3- ból
https://m.imgur.com/2bnJwdS
Illetve a Sony felkérte a legnagyobb élőbrendezőt Zack Snydert hogy vágja újra a Far from Home-t, érkezik a spider-man Far From home: The Snyder cut:
https://imgur.com/a/Sbb0Rfd
9.
user101
#4: Bocs, de nem vagy magadnál, hülyeséget beszélt vagy csak be vagy drogozva ?! Pont, hogy a Disney+Marvel páros nem adott semmit hozzá és most, hogy látják a sikert, hirtelen kéne nekik minden... :(

Apropó blackpanther: olyan izgatott vagyok, az elsőt még csak le sem töltöttem, mert sajnáltam rá a bitet, szóval nagyon várom a folytatást... öööööö.... NEM! :)
8.
B-Shaggy
#6: Quentopher Nolantino lemaradt.
7.
kopic
#1: Rohadt, mocskos, f@sszopok...
6.
SLi
#5: Az lemaradt hogy te csak Bergman és Zeffirelli filmeket nézel eredeti nyelven, Lars Von Trier és Fellini túlértékelt, Tarr Béla egy szélhámos, tévéd15 éve nincs és azon is csak Mezzot nézed lehalkítva miközben A mester és Margaritát olvasgatod Bulgakovtól.
5.
grindcore
Rohej, micsoda harc megy ezekert a hulladek filmekert, a filmgyartas legalja.
4.
Ultimate
#3: Fasszopó Sony meg látja a sikert és mindent magának akar.
3.
Mertinaik
#1: A faszopó Disney szarrá keresi magát es még így több pénzt akar.
2.
SLi
#1: Még mindig nem biztos teljesen de nem tűnik biztatónak a helyzet, ennyit mondott Holland :“It’s been a crazy week, and I love you all from the bottom of my heart, and I love you 3000,”

Variety szerint a Sony legújabb ajánlata 25 % és a Marvel beszállhat a finanszírozásba cserébe Feige marad mint producer
https://variety.com/2019/film/news/spider-man-sony-marvel-divorce-1203311351/
1.
Ultimate
Eközben Feige és Holland már megerősítette hogy Póki nem tér vissza az MCU-ba....
Kösz Sony és kösz Disney... Ennyit arról mennyire a rajongókért alkot ez a két moslék cég..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...