D23: Dátumot kapott a Black Panther 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. augusztus 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a Fekete Párduc folytatását már a San Diegó-i Comic-Conon leleplezték, akkor még nem árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan mikor számíthatunk a filmre. A D23-on erre is fény derült.

A D23 Expón jelentette be a Marvel Studios, hogy 2022. május 6-án kerül mozikba a Black Panther 2. A filmről több részletet nem tudtunk meg, Ryan Coogler rendező még a végleges címét sem volt hajlandó elárulni a közönségnek.

Habár a Fekete Párduc folytatását már a júliusi Comic-Conon leleplezték, akkor több másik filmmel együtt ehhez sem tűzött premierdátumot a Marvel. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudjuk, de az már jó ideje nem titok, hogy 2022-re három filmmel készül a cég, ezeknek pedig már a helyét is befoglalta a naptárában.

E három időpont közül foglalta el a májusi dátumot az új Black Panther, a másik kettőre (2022. február 18. és 2022. július 29.) A galaxis őrzői harmadik része, a Marvel Kapitány második felvonása, az új Penge, esetleg a rebootolt Fantasztikus Négyes pályázhat. (Már ha szigorúan azokkal a filmekkel számolunk, amelyeknek az érkezését már megerősítették.)

13.
13.
SLi
#12: *venomnak nevezett borzalmat
12.
12.
SLi
#9: LOL
Pont hogy a Sony csak a pénzt adta meg a jogokat, “csináljátok vele valamit mert mi nem tudunk normális képregény filmet csinálni”( lásd a venni baj nevezett borzalmat) az eredmény 3 év elteltével a far from home a Sony történetének legsikeresebb filmje, mknden kreatív részt Marvel vagyis Feige csinált, nem hiába egyezkedik még mindig a Sony csakhogy ő maradjon a producer, ráadásul ha nem marveles lesz a 3. Spider-man film akkor a Marvel ajánlani fogy egy másik filmet az első két részt rendező jon watts-nak csak hogy ne kérhesse fel a Sony
11.
11.
B-Shaggy
#9: annyira nem adtak hozzá semmit, hogy megcsinálták az egész filmet.
10.
10.
SLi
#8: Az első teaser kép a Tarantino rendezte Ant-man 3- ból
https://m.imgur.com/2bnJwdS
Illetve a Sony felkérte a legnagyobb élőbrendezőt Zack Snydert hogy vágja újra a Far from Home-t, érkezik a spider-man Far From home: The Snyder cut:
https://imgur.com/a/Sbb0Rfd
8.
8.
B-Shaggy
#6: Quentopher Nolantino lemaradt.
6.
6.
SLi
#5: Az lemaradt hogy te csak Bergman és Zeffirelli filmeket nézel eredeti nyelven, Lars Von Trier és Fellini túlértékelt, Tarr Béla egy szélhámos, tévéd15 éve nincs és azon is csak Mezzot nézed lehalkítva miközben A mester és Margaritát olvasgatod Bulgakovtól.
5.
5.
Rohej, micsoda harc megy ezekert a hulladek filmekert, a filmgyartas legalja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...