WoW Classic - a Blizzard készül a tömegekre

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
A World of Warcraft Classic stressztesztjei és a korai névfoglalás bebizonyította, hogy igen komoly tömegek kíváncsiak az MMORPG újraélesztett korai változatára. Szerencsére a Blizzard már elvégezte az előkészületeket.

Ma éjjel végre megnyitja kapuit a World of Warcraft Classic, így ismét felfedezhetjük Azeroth világát úgy, ahogy azt tizenöt évvel ezelőtt tehettük. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, elég nagy forgalomra számíthatunk majd Durotar és Elwynn Forest környékén - már ha sikeresen be tudunk lépni az általunk kiválasztott realmra.

És habár a fejlesztőcsapat igyekszik teljes mértékben megőrizni az eredeti játék varázsát, a modern technológiának köszönhetően mégis beiktattak néhány olyan rendszert, ami enyhítheti az ilyenkor adódó problémákat. Az első fázisban él majd a layering technológiája, vagyis egy szerveren belül több egymással megegyező síkon is játszhatnak a játékosok - ezt a tervek szerint egyébként a második fázisra megszüntetik.

Ennél viszont lényegesebb lépés, hogy a Blizzard több új realmot is beélesít a rajt előtt, hiszen a már meglévőkön akár többórás várakozási időre is számíthatunk majd. Az európai régió öt új angol nyelvű opciót kap, melyek közül négy PvP-típusú, egy pedig normál szerver lesz. Ezzel egyetemben feloldják a névfoglaláshoz eszközölt hármas karakterlimitet, így hamarosan realmonként 10 karaktert generálhatunk, a felhasználói fiókhoz kötött határ pedig 50-re emelkedik.

6.
6.
toriell
Meglátjuk , legtöbb szerveren fullon vannak . Tegnap 140 ezren vártak majdnem minden szerveren . Majd lejjebb fog menni ez, es igen nettó szopas egyébként :D !
4.
4.
Stranger
#1: Sztem ez a legtöbb hosszú életű MMO-ra igaz
3.
3.
medson
2.
2.
Grabowsky30+
#1: Akkoriban imádtam és nagyon megfogott az az újszerű élmény amit adott, de a mai wowból visszatérve egy nettó szopás az egész!
1.
1.
Slik
annyira megvaltozott a jatek azota, h egy teljesen uj elmeny ez a classic valtozat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...