GC 2019: Death Stranding - kiszivárgott eligazítás

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Ha nem zavarnak bennetek a jókora spoilerek, vagy a kézikamerás felvételek, akkor ismét belenézhettek Hideo Kojima sikervárományos játékába. Főhősünk, a Norman Reedus által alakított Sam átesik némi eligazításon.

Felpörögtek az események a Death Stranding körül. Nemrégiben egy maroknyi trailert és némi gombapisilős játékmenetet kaptunk, de úgy tűnik, hogy a Gamescomon zárt ajtók mögött ennél is többet láthattak a média képviselői. Anélkül, hogy komoly spoilerekbe futnánk, a videón játék engine-jén futó, vélhetően átvezető klipet láthatjuk, amely során Sam "Porter" Bridges némi eligazításon esik át.

A Death Strainding november 8-án debütál PlayStation 4-en.

74.
74.
kopic
Ja meg az angol helyesírása sem piskóta
73.
73.
kopic
#56: Akkor most melyikük az István? :D

Ez a kommentje azért mindent visz:
'Na mi van noobok? Nem tetszik a rendszer?'

Kicsit sem röhej a pali...
72.
72.
sanyikatarzan
#68: A két komment nem függ össze, csak a topik ami alá írsz és látszólag nem másra gondoltál. Ha ezt állítod, akkor meg nincs értelme a folyamnak. De véled nincs kedvem vitázni kedves. Zárjuk itt le és húzzunk dolgozni, mert lassan 9 és durrantani masinát ezerrel.
70.
70.
DeKor
#67: Azt nyilatkozta a minap, hogy azért lett a Death Stranding nyílt világú, mert ha csőjáték lenne, azt visszalépésnek érezné a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-hez képest.
Őszintén szólva számomra aggasztó, hogy ilyen indokkal dönt valaki a nyílt világ mellett.
68.
68.
DeKor
#66: Aha, szóval te a tegnapi egyik kommentemről beszélsz, amit egyenesen hozzád intéztem.
Mondd már meg, hogy milyen elcseszett logika mentén kapcsolódik ez ahhoz, hogy itt mindenki troll? Vezesd le légy szíves, hogy a te elmédben milyen módon függ össze ez a két teljesen különálló komment?
67.
67.
Fata Morgana
Nem hinném, hogy Kojima valaha is meg tudja ugrani az "MGS3:Snake Eater"-t ami szerintem a valaha készült legjobb játéka a csókának.
64.
64.
DeKor
#63: Hol idéztem tőled?
63.
63.
sanyikatarzan
#62: Alant még idéztél is szent szavaimból.. látom memória nem jó! :D
De figyelj nem baj! Itt vagyok, emlékeztetlek, mint mélyen tisztelt gk-tag, szívesen segítek tisztelt Dekor.
62.
62.
DeKor
#61: Nem említettem meg senkit, de kösz, hogy magadra vetted, ez elég beszédes. :D
59.
59.
DeKor
Néha élvezem egy kicsit a balhékat ezen az oldalon, de közben szomorúan figyelem, hogy itt a normálisabbak is trollok. A toxikus közeg torzítja a személyiséget.
57.
57.
sanyikatarzan
Választ még mindig nem adtatok. A szomorú az, hogy pontosan tudjátok, hogy igazam van, ezért inkább személyemet támadjátok. De nem baj pupákok, helyetekben én is hallgatnék... nembaaaj! No reflex single only, mert az a kihívás meg a bloodborne edes anyam ments meg:D
55.
55.
A Pulyka
#53: Upsz, ezt jol beneztem. Sanyikanak ment volna, de latom a pokeres hasonlat a tied. Kar erte, jo lett volna :D
54.
54.
A Pulyka
De ha szar a lapjaras, ugy a jatek sem elvezetes, de gondolom te bloffolessel is mindenkit lejatszol, ugy latom ebben tenyleg verhetetlen vagy.
47.
47.
godach
#23: Ez a réteg sokszor azért olyan bunkó és tróger, mert a magadfajták beskatulyázzák.
44.
44.
sanyikatarzan
#42: Másét is lelophatnám nem gondolod? Ejjj.. Ha már photoshop akkor azt szerkesztek oda amit akarok csak a layouthoz kell igazodnia tisztelt Dekor!

De még mindig nem kaptam normális választ, csak hülyeséget. Ilyen emberekkel dik nem is osztom meg a profilém.

A másik tag kérdezte mivel tolom, overwatch master-grand master meg apex predator eleg lesz? Sztem igen, csok.
40.
40.
SLi
#32: mivel multizni? miben mi rangod?
posztold nyugodtan
meg a ps profilod is
38.
38.
DeKor
#37: "...de nem is tudom konkrétan mi a problematikád."
Ezen nem csodálkozom.
37.
37.
sanyikatarzan
#33: De most neked ezzel meg mi bajod van? :D :D Elmérgelődsz, meg szemrehányolsz, de nem is tudom konkrétan mi a problematikád.
35.
35.
A Pulyka
#32: Sanyika, menjel vissza Barotra, mert most akkorat vetitettel, hogy majd kifojt a szemem.
33.
33.
DeKor
#32: Aha. Szóval ezeket te tényleg komolyan gondolod.
Van egy érdekes kettősség benned, mert a tény, hogy tudsz írni, feltételez egy minimális intelligenciát. Pedig biztos voltam benne, hogy aki rendelkezik ilyesmivel, az maximum szarkazmusból írhat ekkora baromságokat.
Viszont most át kell értékelnem magamban ezt a dolgot, mert úgy tűnik, gondolkodás nélkül is képes valaki elsajátítani az írást.
30.
30.
Pajti
#28: Milyen jó hogy te ennyire tudod hogy mi lesz a játékban és mi nem. Az tény hogy eddig sokat nem tudunk róla de még van 2 hónap a megjelenésig addig jönnek még trailerek. Elég erős tényként közölni olyan dolgokat amiről fogalmunk sincs... Mivel még meg sem jelent...
29.
29.
laquitto
#28: Nem hasonlitottuk hozza, annyit mondtam hogy imho mindketto egy rakas szar volt. :)
28.
28.
user101
Érdekes, hogy a DS-t a Farcry5 vagy az RDR2-höz hasonlítjátok... Én nem szeretem a westernt és ki nem állhatom a Rockstar játékait, mert szerintem a sok lehetőség amit csinálhatsz a játékaikban egyenként mind mind sekélyes és gagyi, csak a komplexitásuk teszi igazán élvezhetővé. Például, hogy értsétek: a GTA5 önmagában mint autós, kaland, shooter játék full szar. De mivel ezek az opciók egy játékon belül vannak azért nem is úgy néz rájuk az átlag gamer.

A Farcry 5 annyiban különbözik, hogy maga az autózás, repülés, shooter részek sokkal jobban vannak megoldva mind a GTA-ban, viszont az összhatás mégis gyengébb ( nekem ugyan nem, de az általános vélekedés szerint igen ).

Viszont a DS-ben semmi nincs. Amit eddig láttunk az nulla ( !!! ). Ez egy visuális novella / walking simulátor eddig semmi gameplay-el. Tized annyit nem tesz le az asztalra, még említeni is szégyen ezzel a két játékkal egy napon. Hogy a történet, misztikum téren jobb lesz ? Lehet ! Megkockáztatom : játék-élménynek is lehet, hogy valakinek többet ad. De mint játék, nem hogy nem jobb, de közel sincs egy szinten, A semmi nem lehet több a valaminél... :(
27.
27.
sanyikatarzan
#26: *Nintendón és a ps-en kívül
26.
26.
sanyikatarzan
#25: Melyik platformon? Mert a Nintendón kívül az összes elhanyagolható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...