Ingyenes héttel erősít a Rainbow Six: Siege

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 27.
  • Akció
Link másolása
A holnapi naptól kezdve egy héten át ingyen lesz játszható a Rainbow Six: Siege, és ha időközben megjönne a kedvünk a vásárláshoz, ütős akciókkal szerezhetjük be a Deluxe-, a Gold- és az Ultimate-kiszereléseket is.

A játékot egészen pontosan augusztus 28-tól kezdhetjük el nyúzni, PC-n és PS4-en 15 órától, míg Xbox One-on 10 óra 1 perctől.

A PC-s játékosoknak nincs másra szükségük, mint egy Uplay-felhasználóra, és már mehet is a móka, míg a Microsoft konzolján ezúttal nélkülözhetetlen lesz az Xbox Live Gold-tagság is. Az ingyenes játékra minden platformon szeptember 3-ig lesz lehetőségünk.

A mai naptól kezdve pedig egészen szeptember 9-ig (a PC-s Ubisoft Store-ban szeptember 10-ig) 70 százalékos akcióban szerezhető be az alkotás platformtól függetlenül. Vásárlás esetén a próbaidőszak alatt elért teljesítményeket és eredményeket természetesen megtarthatjuk.

A Rainbow Six: Siege egyébként izgalmas időszak előtt áll, nemrég befutottak a tesztszerverekre az új operátorok, illetve megtudtuk, hogy az Operation Ember Rise alkalmából bemutatkozik majd a játék Battle Pass-rendszere is.

1.
1.
sanyikatarzan
Leszedtem, gyorsan reggel megpróbáltam játszani. Hát nem engedett be. FAKK!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...