Ismét két remekművel készül az Epic Store

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 30.
  • Akció
Link másolása
A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.

Mostantól egészen szeptember 5-ig ingyen beszerezhetjük az Epic Games Store felületén a Celeste és az Inside alkotásokat, melyeknek a helyét szeptember 5-től egészen szeptember 12-ig a The End is Nigh és az Abzû veszi majd át.

A 2016-ban megjelent Abzû fejlesztésén több olyan veterán is dolgozott, akik a Journey készítésénél is jelen voltak, ám ezúttal az elhagyatott sivatagok helyett az élettel teli óceánok felé vesszük az irányt, hogy felfedezzük a mezopotámiai mitológia által ihletett ősi világot. A másik játék pedig a 2017-ben kiadott The End is Nigh, ami egy olyan platformer, melyet a rendkívül nehezen teljesíthető pályái miatt szinte lehetetlen végigjátszani pár ezer halál nélkül.

Noha mind a két cím egy-egy indie alkotást takar, ám lényegében tekinthetünk rájuk úgy is, mintha pont egymás ellentétei lennének. Míg az Abzûban a nehezen teljesíthető kihívások helyett kizárólag a vízalatti világ felfedezése az egyetlen célunk, a The End is Nigh során bőven adódik majd arra alkalom, hogy pattanjanak az idegek és recsegjenek a billentyűzetek.

Mind a két játék tehát szeptember 5-től lesz elérhető az Epic Games Store oldalán.

1.
1.
Aanash
Az Abzü egy érdekes alkotás, csak a vége fele nagyon unalmassá vált számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...