The End is Nigh PC, SW

Új játékkal jelentkezik a Super Meat Boy és a The Binding of Isaac atyja.
Típus:

Ismét két remekművel készül az Epic Store

A mai naptól kezdve már mindenki számára ingyen tölthető az ügyességünkre fókuszáló Celeste és a történet-orientált Inside, melyeket a jövő héttől olyan címek követnek majd, melyekben ismételten nem fogunk csalódni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A júliusi uborkaszezont meglovagolva egy nagy adag indie cím árasztotta el a Steamet, igaz, az érdekesebb darabokat úgy kell kiszemezgetnünk a felhozatalból. Lássuk, milyen játékok jönnek a héten!

E3 2017: Lelepleződött a The End Is Nigh

Az ígéreteknek megfelelően befutottak az első részletek és látnivalók a The Binding of Isaac fejlesztőjének új játékáról. A The End Is Nigh egy kaland-platformer lesz és 2017 harmadik negyedévében érkezik.

Új játékkal jelentkezik a Super Meat Boy atyja

Már nem kell sokat várni Edmund McMillen új játékára. A Super Meat Boy és a The Bindig of Isaac atyjának következő fejlesztése júliusban jelenik meg PC-re, és hamarosan Nintendo Switchen is tiszteletét teszi.