Íme, a Cyberpunk 2077 friss játékmeneti videója

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 30.
  • Videó
Melynek megtekintését tényleg csak saját felelősségre ajánljuk, nem csak az esetleges spoilerek miatt, hanem mert a videó után tényleg nehéz lesz kivárni az áprilist, míg végre mi is elmerülhetünk a Night City rejtette kalandokban.

Ahogyan az idei E3 során Keanu Reeves is mondta, a Cyberpunk 2077 világában tényleg minden küldetésnek ezernyi módon állhatunk neki, és ezt 15 percen át tökéletesen bemutatta a vadonatúj játékmeneti összeállítás. Választásaink és döntéseink ráadásul karakterünk fejlődését is alapjaiban fogják meghatározni. Ha például a testünket mindig úgy fejlesztjük, hogy a nyers erőn legyen a hangsúly, akkor cserébe a harc közben önjelölt terminátorként taposhatjuk el a rosszfiúkat, a lezárt ajtókat és a vékonyabb falakat pedig úgy ütjük át, ahogyan csak kedvünk tartja.

Night Cityben viszont minden egyes elektronikus eszközt rákötöttek a központi hálózatra, így ha az erőfitogtatás helyett inkább a hacker képességekre gyúrunk rá, akkor is könnyen uralhatjuk a csatateret, ugyanis az elterelésként funkcionáló italautomaták, riasztók és egyéb kütyük kezdve mellett a rosszfiúk fejébe is beférőközhetünk - már ha rendelkeznek valamilyen mechanikusan összedobott testrésszel.

Az igazán nagy dobása az alkotásnak az, hogy a látottak alapján Night City tökéletesen alkalmazkodik mind a két bemutatott játékstílushoz, sőt, a megjelenéskor még rengeteg más utat is választhatunk majd karakterünk számára. Az újonnan bemutatott, főként a feketekereskedelemről és a közveszélyes utcáiról elhíresült Pacifica körzet megalkotásáról, illetve a játék fejlesztésének apróbb érdekességeiről is kaptunk új infókat, hála a gameplay utáni, közel egyórás fejlesztői beszélgetésnek.

A fejlesztők egyébként megcáfolták a napokban szárnyra kelt pletykákat is; noha a játékban teljes mértékben lehetőségünk lesz úgy kialakítani a karakterünket, ahogyan csak szeretnénk, ugyanakkor a kreativitásukat más téren kamatoztatók számára választható lesz a férfi vagy női főhőssel induló opció is.

A Cyberpunk 2077 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on 2020. április 16-án lesz elérhető, amit később egy Stadiára szánt átirat is követni fog.

159.
Obi Wan Kenobi
#155: Sajnos túl sok szomorú történetem van a magyar egészségügyről. Ami pedig számomra, gyakorlatilag bevándorlóként iszonyúan hányingerkeltő, az a gyűlöletkampány, miközben van sürgősségi ahova neked kell vinni a kötszert.. engem is migránsoztak már le, nem is egyszer, és szerintem pont ez a kampány miatt. Tudod én egyszerűen szomorú vagyok és undorodok a mostani kormánytól, a változásban való hitem pedig elveszett.
158.
Ultimate
#157: Légyszi te se add alá én is befejeztem és hagyjátok (akik ugyan úgy beleestek a hibába mint te, én, és írtak a narancsagyúnak) abba vagy menjetek privátra elég a sok narancsos barom között élni meg olvasni nemhogy még egy gamer fórumon is ez menjen... Elég volt, úgy sem lehet észt verni a fejébe és ez nem az origo...
157.
delphijos
#155: "Nèzd meg Olaszorszàgot, ahol Salvini ( ideiglenesen ) teret veszìtett, màr màsnap elleptèk olaszorszàgot a nem lètező migrànsok, a nem lètező karvaly soros tàmogatàsàval bìrò hajòkkal együtt."

És ha más faszok csinálják, akkor már jó is ?

"Tudod, hogy az àltalad emlìtett pènzszòràs porfing a költsègvetèsi gèpezetben?"

Lehet. De csak ha 1 iskolában nem lenne olyan tél hogy nincs pénz fűtésre ( MINDEN TÉLEN VAN ILYEN ) már ott jobb helye lett volna a pénznek. És ha már valaki említette, lehet hogy egy-két orvosi műszerre is futotta volna belőle....

"Felesleges a plakàtkampàny?"

Légyszives áruld már el nekem hogy mi haszna volt KÖZPÉNZEN nem tudom én hányszor "állítsuk meg Brüsszelt" kampányokkal bombázni. Mire volt jó ?

Az a baj, hogy sok országban ha az 1% kiderülne egy politikusról mint ami nálunk ki szokott, azt felkoncolná a nép, ha nem mondana le.... De megteszik. Mert lopnak máshol is, de legalább ha lebuknak, nem csinálják tovább, igyekeznek "eltünni". Nálunk a szemük se rebben.... megmagyarázzák hogy az nem is úgy volt... és megy minden tovább.... ( És ez már mindenkire vonatkozott )
156.
Ultimate
#155: Na akkor most vagy befejezed végre és eltakarodsz az Origóra vagy minden egyes alkalommal jelentem hogy teleszarod az egész fórumot a politikával. Unalmas, pláne a találgatásaid rólam amikkel rendre úgy most is mellélőttél. Nem kell erre a gamer fórumra a fidesz szemét köszönjük! Gamer fórum.
155.
Oldman
Juha!
" tönkreteszik az orszàgot"
Biztos, hogy a mostani kormànyzatròl beszèlsz!?

Ultimate!
Az Indexesek örömteli könnyekkel olvasnàk soraidat. Ùgy làtom, te làzadsz az egèsz vilàg ellen, nem is a kormànnyal van igazàn problèmàd. Nem lehet, hogy valamit nagyon elrontottàl eddigi èleted soràn? Ennyi pesszimista mondatot règen olvastam embertől. Lehet nem vagy DK-s elismerem, de hogy a lelket rombolò RTL hìradòra gerjedsz estènkènt, abban biztos vagyok.

Delphijos!
Tudod, hogy az àltalad emlìtett pènzszòràs porfing a költsègvetèsi gèpezetben? Felesleges a plakàtkampàny? Nèzd meg Olaszorszàgot, ahol Salvini ( ideiglenesen ) teret veszìtett, màr màsnap elleptèk olaszorszàgot a nem lètező migrànsok, a nem lètező karvaly soros tàmogatàsàval bìrò hajòkkal együtt. Fèlelmetes amit sokszor leìrtok ez ügyben, csak remènykedni tudok, hogy bosszantàskènt tettètek azt amit lefirkantottatok.
Aki azt hiszi, hogy fog lètezni olyan kormàny idehaza, akik nem trükköznek az nem ezen a bolygòn èl. Ettől függetlenül megèrtem, hogy mèrgesek vagytok, minden ember jobb èletre vàgyik, egy èletünk van. Különböző kormànyoktòl függetlenül kell mindenkinek megteremteni az anyagi jòlètet. Fikàzom a ballibeket nem vèletlenül, de èn abban a periòdusban kerestem a legjobban, mègis hànyok tőlük. Egy gazdasàgilag kiszàmìthatatlan orszàgban lehet jól keresni bàrmilyen hihetetlen.
Igaz, nem gyàri melòval.
154.
Ultimate
#150: Látod az ilyen kommentekről beszéltem. Ha valaki átlát a szitán az rögtön DK-s, Gyurcsányista, ballib meg tudja még a franc mennyi minden. Elárulom egyik sem vagyok és egykutyának tartom szinte mindet. Nem a birkázás nem a Dk-sok kedvenc szavajárása hanem mindenkinek aki látja hogy Orbán mennyi ilyen buta bégető barmot termelt ki aki képes ennyi baromságot leírni, mi több elhinni. Az ilyen ostoba emberek mint te okozzátok az ország vesztét,az igazi fotelforradalmárok akik egy szarházi suttyó törpediktátort az ország élén tartanak és tapsikolnak miközben ha egy pillanatig kihúznák a fejüket a seggükből látnák hogy a cél,az irány pontosan az mint kína. Olcsó munkaerők vagyunk, rabszolgák akik szépen kidolgozzák majd a belüket vicc bérekért a nagy külföldi befektetőidnek és az országot felvásárló szarháziaknak akiknek a TE kis szotyolázó stadionpubid adta el szépen Mészáros és társai által a magyar tulajdonokat.... Te elhiszed azt a sok statisztikát,hazugságot amit ez a kormány terjeszt,elhiszed az olyan ostobaságokat miszerint például Görögország elesett a menekülthullámtól, elhiszed hogy jó hogy Mészi megvesz mindent (miközben a valóság az hogy vagy húgyért szarért megveszi majd külföldieknek eladja drágán, vagy saját magának tartja meg kivéreztetve mindenkit akinek köze volt hozzá), elhiszed a fejlődő korházakat (te jó ég), meg a sok nettó baromságot amit leírsz. Igazi narancsködbe burkolt buta ember vagy nem több, csak ezt nem értem mi a francért egy gamer fórumon terjeszted az igét és miért nem húzol vissza az origóra ott biztos vevők a sok baromságodra, ez egy GAMER fórum. És tényleg befejeztem kímélj meg a válaszodtól mert leszarom.
153.
delphijos
#133: "vannak hibàk, de mindegyik kormànynak vannak felesleges pènzszòràsi macninàciòi"

Ha csak a felét oktatásra és / vagy egészségügyre költötték volna annak a pénznek amibe a már nem is tudom hány "védjük meg az országot Sorostól" és "mutassuk meg Brüsszelnek" kampányok kerültek.... És ezeknek SEMMI DE SEMMI haszna nem volt. Millárdokat költöttünk közpénzből pártlobbira. Meg riogatás-kampányra. Hogy a felcsút vasutat meg hasonlókat ne is említsem. Nem azt mondom én hogy semmi se jó, de nagyon gáz hogy van ahol tényleg PÉNZ NEM SZÁMÍT, máshol meg a beteg vigyen kötszert.... Sajnos van kísértetiesen hasonló történelmi példa. Jópár.

Az mondjuk más kérdés, hogy a mostani ellenzékből kb. 0 a VALÓBAN kormányzóképes pártok száma.
152.
Juha
#150: TE nem látod, hogy aki utálja a felcsúti kisgömböcöt, az attól még nem gyurcsánypárti. Én ilyen vagyok, kb. 2000 óta mindig ellenzéki, kritikával illettem már szavazatokkal is minden rendszert, és észrevehető, hogy ami itt 98 óta van (azóta figyelem), az mindig ugyanaz. Az összes eddigi politikust (és segédjeiket) el kell zavarni a vérhabos fosba, vagyonelkobzással (már ami még itthon van belőle, pl. ingatlanok), és csinálni egy igazi rendszerváltást. Ukránok most törlik el a mentelmi jogot, pár év múlva itt is kénytelenek lesznek. Ha beüt az igazi válság, akkor nem csak hetente hallasz hírt családírtásról, kényszeres kilakoltatásokról, összedőlő iskolákról, villanyszámlát kifizetni képes kórházakról.
Te ezt képviseled itt a "fanyar cinizmusoddal", próbálj meg tükörbe nézni 5-6 év múlva, időzíts egy e-mailt magadnak 2024.09.03-ra, és lásd meg, hányingered lesz.
151.
delphijos
#43: "Felhívnám a figyelmet a találatoknál a számlálót ami mutatja mennyit sebzünk az ellenfélen..."

Azért azt megjegyezném, hogy pl. ezért anno az első Division halálra lett gyalázva....
150.
Oldman
Ultimate!
Ez az àllandò birkàzàs ismerős valahonnan nekem.
Megvan: a DK-s szimpatizànsok kedvelt szòjàràsa!

Juha!
Ùgy làtszik nem jött le rèszedre a kissè fanyar cinizmusom a rèszedre az àltalad megemlìtett hozzàszòlàsombòl. Ultimate-el gazdasàgi vonalon vitàztunk, ő szemèlyeskedett, èn meg leìrtam a valòsàgot. Ùgy ostobàzza le az embert, hogy nem is ismer, csak mert nem èrt velem egyet, ez a jàtèkok esetèben is elő szokott fordulni nàla, ahogy olvasom, màsoknàl is alkalmazza a lelki terrort.
Persze mikor elfogynak az èszèrvek, akkor jön a tràgàrsàg, szemèlyeskedès.
149.
Neotechtr
HAHA azt én is szoktam bírni, amikor kiderül, hogy körülöttem mindenki szuper gazdag 300 IQ-s menedzser, vezető jedi bajnok. Facebook-on benne vagyok egy az autómárkámhoz tartozó csoportba, ott meg mindig az derül ki, ha bármiről beszélnek, hogy mindenki autóversenyző, minden hétvégén a pályán van, meg hasonlók :)

Valami sztorit ki kell nekem is találnom magamnak, mert így nem tudok hozzászólni az ilyenekhez.
148.
Ultimate
#142: Én meg az olyan birkákat akik a fejüket a seggükben hordják, pláne mett nekik épp jó.
147.
Ultimate
#137: Az vagy árad a kommentjeidből.
146.
Juha
#137: "Sok ilyen ostoba embert kìvànok ebbe az orszàgba, mint amilyen èn vagyok"
Basszus ekkora egoista félkegyelműt még ezen az oldalon sem láttam. Ha picit is okosnak érzed magad, akkor belátod, hogy ez az érvelés bukó. Csak azt nem értem, hogy már a GK-ra irogatásért is jár propaganda-pénz, ez a piros pontért megy, vagy te tényleg el is hiszed a propagandát?
145.
Firsttime
#140: Ne magadból indulj ki...
142.
Oldman
Nyarlako!
Nem àllt szàndèkomban "szerènykedni" de ez az amber akinek ìrtam, lènyegèben lehülyèz, csak mert nem az ő elveit követem, màshogy gondolkom. Soha nem csìptem a semmi nem jò, minden szar idehaza tìpusù embereket, egyszerűen leszìvjàk az energiàmat.
141.
Fata Morgana
#139: Igaza van, szerintem.
Azok akik "itt élnek-laknak" mármint az oldalon hajlamosak azt hinni, hogy mindenki ugyanolyan élettelen, mint jó maguk, hát néha kiderül az hogy valótlan képet formálnak valakiről, tudod ez a "népszerűség" átka.
140.
godach
Hihetetlen, hogy ennyi országvezető, alfahím, okostojás mellett, egy mocskos mondatot nem lehet olvasni a játékról vagy a hírről. Komolyan mondom, nyitok nektek egy tomboldát, ahol majd jól megmondhatjátok egymásnak azt amit az asszony, anyuka, tesó, főnök vagy kollégák mellett nem mertek... :/
139.
Nyarlako
#137: Meg ennyire szerényet.
138.
Oldman
Kawada! 135#
Igen jòl làtod, nagyjàbòl ennyi a törtènet!
137.
Oldman
Ultimate! 117#
Szòval ostoba vagyok... Gazdasàgi/befeketèsi/ pènzügyi vonalon mozgolòdom règòta ( ingatlanok stb ) ìgy minden bizonnyal igazad van. :) Ott tartok, hogy nyugdíjas koromig ha ùgy gondolnàm dolgoznom sem lenne muszàj, valòszìnűleg rosszul làtom a gazdasàgi helyzetet, azok összefüggèseit hosszù èvek òta. Sok ilyen ostoba embert kìvànok ebbe az orszàgba, mint amilyen èn vagyok.
136.
Kawada
#133: "Nem a Fideszre szavaznak sokan, hanem az ellenzèk ellen ùgy gondolom."

Meg is kaptad a választ, hogy miért nincs, nem volt és nem is lesz "elszámoltatás". Legalábbis ez az egyik ok. A másik szimplán annyi, hogy nem akarnak precedenes értékű elszámoltatást csapni, ami később visszaüthet, harmadik ok pedig ennél jóval posztkomcsibb: Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
135.
Kawada
#133: "...de mindegyik kormànynak vannak felesleges pènzszòràsi macninàciòi..."

Csak itt ezek a nem "fölös pénzszórások", hanem a lopási mehanizmus fontos része... Én a munkahelyemen egyszer csinálnék olyan félreszámítást, hogy valami nem 10 millióba, hanem 100-ba fog kerülni, és meg is nézhetném magam...

"Èn attòl tartok, hogy a mostaniak tàvozàsàval ùjra egy komoly hanyatlàs vàr az orszàgra."
Megnyugtatlak, ehhez nagyrészt semmi köze nincs a fidesznek, olyan szinten vagyunk az EU-s pénzeknek és gazdaságnak kiszolgáltatva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...