Íme, a Cyberpunk 2077 friss játékmeneti videója

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Melynek megtekintését tényleg csak saját felelősségre ajánljuk, nem csak az esetleges spoilerek miatt, hanem mert a videó után tényleg nehéz lesz kivárni az áprilist, míg végre mi is elmerülhetünk a Night City rejtette kalandokban.

Ahogyan az idei E3 során Keanu Reeves is mondta, a Cyberpunk 2077 világában tényleg minden küldetésnek ezernyi módon állhatunk neki, és ezt 15 percen át tökéletesen bemutatta a vadonatúj játékmeneti összeállítás. Választásaink és döntéseink ráadásul karakterünk fejlődését is alapjaiban fogják meghatározni. Ha például a testünket mindig úgy fejlesztjük, hogy a nyers erőn legyen a hangsúly, akkor cserébe a harc közben önjelölt terminátorként taposhatjuk el a rosszfiúkat, a lezárt ajtókat és a vékonyabb falakat pedig úgy ütjük át, ahogyan csak kedvünk tartja.

Night Cityben viszont minden egyes elektronikus eszközt rákötöttek a központi hálózatra, így ha az erőfitogtatás helyett inkább a hacker képességekre gyúrunk rá, akkor is könnyen uralhatjuk a csatateret, ugyanis az elterelésként funkcionáló italautomaták, riasztók és egyéb kütyük kezdve mellett a rosszfiúk fejébe is beférőközhetünk - már ha rendelkeznek valamilyen mechanikusan összedobott testrésszel.

Az igazán nagy dobása az alkotásnak az, hogy a látottak alapján Night City tökéletesen alkalmazkodik mind a két bemutatott játékstílushoz, sőt, a megjelenéskor még rengeteg más utat is választhatunk majd karakterünk számára. Az újonnan bemutatott, főként a feketekereskedelemről és a közveszélyes utcáiról elhíresült Pacifica körzet megalkotásáról, illetve a játék fejlesztésének apróbb érdekességeiről is kaptunk új infókat, hála a gameplay utáni, közel egyórás fejlesztői beszélgetésnek.

A fejlesztők egyébként megcáfolták a napokban szárnyra kelt pletykákat is; noha a játékban teljes mértékben lehetőségünk lesz úgy kialakítani a karakterünket, ahogyan csak szeretnénk, ugyanakkor a kreativitásukat más téren kamatoztatók számára választható lesz a férfi vagy női főhőssel induló opció is.

A Cyberpunk 2077 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on 2020. április 16-án lesz elérhető, amit később egy Stadiára szánt átirat is követni fog.

149.
149.
HAHA azt én is szoktam bírni, amikor kiderül, hogy körülöttem mindenki szuper gazdag 300 IQ-s menedzser, vezető jedi bajnok. Facebook-on benne vagyok egy az autómárkámhoz tartozó csoportba, ott meg mindig az derül ki, ha bármiről beszélnek, hogy mindenki autóversenyző, minden hétvégén a pályán van, meg hasonlók :)

Valami sztorit ki kell nekem is találnom magamnak, mert így nem tudok hozzászólni az ilyenekhez.
145.
145.
Firsttime
#140: Ne magadból indulj ki...
140.
140.
godach
Hihetetlen, hogy ennyi országvezető, alfahím, okostojás mellett, egy mocskos mondatot nem lehet olvasni a játékról vagy a hírről. Komolyan mondom, nyitok nektek egy tomboldát, ahol majd jól megmondhatjátok egymásnak azt amit az asszony, anyuka, tesó, főnök vagy kollégák mellett nem mertek... :/
131.
131.
Firsttime
Ja amúgy személyes példa. Augusztus első napjaiban telefonáltam fül orr gégészetre időpontért. Október végét emlegettek én meg leraktam a telefont... Normális???
126.
126.
Firsttime
#124: Meg 10 ezer bözsi a nyuggereknek. Mert éppen úgy alakultak a számok.
Ahogy most is polgi választások előtt...
Na szevasz röfi!
123.
123.
Firsttime
Ja a játék meg valószínűleg király lesz. Ennyike.
114.
114.
Hé Oldman. Megvan a 100 komment, tehát mindenkit érdekel a játék.
111.
111.
user101
Utálom a CDPR-t, hogy ebbe ennyi energiát, időt, kreatív munkát öltek ! Csináltak volna inkább egy klassz kis medieval rpg-t... Mondjuk Witcher 4-et... Basszus, ez annyira nem az én játékom ! :(
108.
108.
hedzsooo
Most hogy valószínüleg már mindenki kilihegte magát itt, azt azért leírnám ide, hogy ez a játék bizony nem csak atom jól néz ki de tartalom is lesz benne bőven mikro-tranzakciók, pl. DLC-tömkeleg nélkül is, szóval nem véletlenül várjuk sokan már nagyon! Az extra, azaz választható opciók a játékban meg nyalvánvalóan 1 viszonylag olcsó, ám annál kifinomultabb reklámfogása a játéknak. Nagyszerű szolgálatot tesznek az értelmetlen (értsd: tökre felesleges) viták körülötte az extra hírverésnek..., Így kell ezt csinálni, le a kalappal a CDPR előtt, hajrá-hajrá!!! :-)))
103.
103.
kastorhun
#98: A tavalyi videón lévő Shotgunon egyébként tényleg lehetett érezni az erőt, az ütősre sikeredett, remélhetőleg kijavítják a közepesnek tűnő gunplayt, de ha nem attól még kaphatunk egy olyan játékot amelyről évekkel később is beszélnek majd. A félkész grafika pedig tuti javulni fog, a Falloutban a gunplay szerintem eléggé gagyi, még a legújabba is ugyan olyan mint a 3-ban, sőt. a New Vegasban látott már a korában se volt jó, viszont a játék többi eleme kárpótolt érte, a Far Cry pedig egy akció játék, ha egy akció játékban nem működik a harc akkor az eléggé nagy baj.
94.
94.
Mondi21
Gyerekek... Jövőre megjelenik, megveszem, és játszok vele. :) Amit meg itt egynéhányan összefröcsögnek az a kutyát nem érdekli :)
93.
93.
frankdelgado
#92: https://tibiatya.blogstar.hu/2017/08/12/-18-hogyan-basszunk-10-egyszeru-lepesben/41192/?utm_source=blog_reszletes&utm_medium=kedvencek_lista
92.
92.
frankdelgado
Màr ne mindegy, hogy hogyan csajoztok fiatalok. Tartsàtok be a következő metodikàt ès nem lesz baj:
79.
79.
kastorhun
#73: A Bb egy dologról szólt, a harcról, konkrétan csak is harcolni lehetett az egész játékban, amíg egy jó RPG sose a harcról szólt elsősorban, pl: Mass Effect 1 harcrendszere nagyon nem jó, a története viszont az, a Jade Empire harc rendszere szintén rossz, a története viszont kárpótol érte.
74.
74.
Ps fanboy
#73: Ja és a Bloodbornet és a Dark Soulst ne keverjük mert azért nem ugyanaz.
41.
41.
kopic
Eddigiek alapján eléggé bejovos!
32.
32.
logic5
Hát..... Érdekes videó... több tárat beleengedni a nénibe, meg stb. De nem térek ki minden részletre. Sajna egyre jobban úgy tűnik, hogy ez nem lesz akkora PUKK, mint mindenki várja. De ez az én véleményem!
22.
22.
Chrysh
#20: Shhhhh.....Hallod ezt a dobogást??.... "Szakértők" jönnek leoltani a fejedet ezért a kommentért.
21.
21.
Chrysh
#16: Azóta egy elkényelmesedett rinyatársadalom lett a gaming egy nagyobb része.
14.
14.
Nekem továbbra is tetszik amit láthatunk a címből. Igazából ez szerintem egy kicsit Deus Ex szerű, ami nekem csak jót jelent. Bejön az univerzum is és látszólag jól ki lesz dolgozva minden a játékban. Az, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, az holt biztos. A magyar felirat segít, hogy sokan megértsék az elhangzottakat is, de attól ez a játék tényleg nem Witcher lesz és nem is Call of Duty.
12.
12.
sanyikatarzan
#11: Na meg ez a pösssze veres csajjj..
11.
11.
sanyikatarzan
Ez a kis buznyák a video alart nem volt szimpi ahogy röhögcsél magában, inkább kinyomtam.
10.
10.
En ceges izom leszek, rahajtok a military grade cuccokra es szarra lovok mindenkit, eszmeletlen jo lesz, nagyon vaaarom!!! :-)))
3.
3.
ABorealis27
Zseniális.
A tavalyi és a mostani videóban is olyan küldit mutattak, ahol a megbízó átb@szott, de mindkettőben kijátszhattuk volna mi is azzal, hogy a célpont/célcsoport mellé állunk, vagy saját szakállra dolgozunk (a tavalyiban). Elképesztően változatos lesz, hihetetlen, hogy mennyi kimenetelt kidolgoztak.
A hangulat remek, a karakterek, küldetések nagyon jók, a sztori (a black wall mögé szorított AI) wtf :D. Lesz itt minden, agyf@sz a köbön :).

#1 Én is elnézném, annyira csúcsminőség, de nem baj, hogy csak ennyi, mert ezt játszani kell majd, nem nézni :).
1.
1.
kastorhun
Ebből kell még! Valami elképesztően jónak tűnik, a tavalyihoz képest javult, az egyetlen negatívum az hogy a fegyver lövés erőtlennek tűnik. Viszont minden más marhára jónak tűnik, csak sajnos túl rövid volt a videó, ebből még 1 órát is megnéznék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...