TGS 2019: Nem konferenciázik idén a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Habár a Sony nem hagyja ki a Tokyo Game Show-t, és a standján a Nioh 2 és Final Fantasy VII remake-je is megcsodálható lesz többek között, a korábbi évekkel ellentétben sajtókonferenciát nem tart majd a cég.

Talán a közelgő generációváltás miatt, de a Sony alaposan visszafogta az idei rendezvényes megjelenéseit: az expó történetében először a cég kihagyta az E3-at, és a Tokyo Game Show is más lesz picit a korábbi évekhez képest.

Habár a Sony Interactive Entertainment Japan Asia bejelentése szerint képviseltetik magukat a szeptember 12-én rajtoló eseményen, a korábbi évekkel ellentétben nem tartanak sajtókonferenciát. A standjuk mindenesetre kárpótolni fogja a látogatókat, hiszen ott olyan játékokat állítanak majd ki, mint a Final Fantasy VII Remake, a Nioh 2, a Call of Duty: Modern Warfare és a Marvel's Iron Man. A felhozatalból természetesen nem hiányozhat az őszi Sony-felhozatal legnagyobb durranása, a Death Stranding sem.

7.
7.
Juha
#3: És akkor miért venne karácsonyra apu új ps9-et a pistikének, ha azt se tudja, hogy van ilyen, és mifaszán néz ki rajta a játék? Ha a klotyóban ülve is ezt látja, akkor gondolhatja, hogy pistike örül majd, nem is kell agyalni rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...