Ausztráliában nyit új stúdiót a Sledgehammer

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 5.
  • Biznisz
Link másolása
Bővíti a fejlesztőbrigádját a Call of Duty-játékokért felelős Sledgehammer Games. Az Activision szárnyai alatt munkálkodó csapat Melbourne-ben nyit új stúdiót, ahova már meg is kezdték a toborzást.

Tovább terjeszkedik a Call of Duty-szériáért felelős csapatok egyike. A Sledgehammer Games neve az Infinity Ward és a Treyarch hármasfogatából lehet ismerős, hiszen a Kaliforniában székelő stúdió kezei közül került ki az Advanced Warfare és a WWII is. Úgy tűnik, hogy a jövőbeli munkáikhoz még több segítséget kapnak, mégpedig a világ másik feléről.

Alayna Cole, az új ausztrál kirendeltség első tagja ugyanis egy új-zélandi játékfejlesztői konferencián jelentette be, hogy a Sledgehammer Melbourne szívében nyit új irodát. A Sledgehammer neve alatt korábban munkálkodott itt egy aprócska mérnöki csapat, de ezt kibővítik egy teljes értékű fejlesztőstúdióvá.

Ahogy arról beszámoltunk, a Sledgehammer szállította volna a 2020-as Call of Duty-epizódot, a hírek szerint azonban a munkálatok nem mennek éppen zökkenőmentesen, ezért egy új Black Opst kapunk majd valószínűleg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...