Megkapta végső kedvcsinálóját a Gears 5

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 6.
  • Videó
És meg kell hagyni, egészen ütős lett. Ismét egy licencelt dalt vetettek be a már nem is annyira trailer, mint inkább a rajtot kísérő rövidfilm során a készítők, ezúttal a Fleetwood Mac The Chain című száma csendül fel.

A megjelenés előtti utolsó előzetesek kapcsán a Gears of War fejlesztői nem igazán szokták alacsonyra tenni a lécet, és nincs ez másképpen idén sem. Korábban, az első epizód legendás előzetesében halhattuk már Gary Jules Mad World-átiratát, pár éve pedig a Black Sabbath War Pigs száma adott kellő lendületet a Gears of War 3 startjához. Az új, The Chain címre keresztelt előzetesben játékmenetileg nem sok újdonságot lőnek el, a Fleetwood Mac azonos című száma talán mindenkit kárpótol majd.

A Gears 5 szeptember 10-én rajtol el PC-n és Xbox One-on. Egyébként tegnap mutatkozott be az Operations, vagyis az alkotás live service struktúrája, melyről a fontosabb részleteket az alábbi cikkünkben találhatjátok meg.

43.
amadeusz gyermeke
Még ha normálisan menne. Iszonyú gáz van vele. Eltünt mentések stb
41.
Őrnagy
#26: Köszi. Kicsit hosszabb gamere számítottam. Vagy te vagy túl gyors.
Na, majd nehezebb fokozaton kezdek, nem szeretek végigrohanni a pályákon.
Tetszik a fejleszthető robot.
37.
TolokocsisIsBack
#36: Egy roma haverom megmondta ő utálja a roma szót, ő igenis cigány. Real story. Btw kevés a szarkazmus. Ha meg nem gúnyolódásbol írtad, csak mert neked nem tesztet a mondandója, akkor srry és gratulálok a sokszinű baráti társaságodhoz. ;)
35.
crytek
#33: Cd keysre 2-3 napja regeltem az 1.59 euros Gears of War 4 miatt. És képzeld ha téma a game pass a legolcsóbbat keressük mindig elő másnak. Nagyon jól tudod 300ftnál többet nem fizetek érte szóval 1 évre soha nem fogok se a msnál se a cd keysem sem előfizetni.

Nekem nem kell hazudozni, mivel nincs miért. Torrentezésbe meg kösz nincs szükségem védelemre. A ncore profilom is megadtam már ezerszer leirtam nem warezolok játékot, mert nincs mellette egyetlen okom sem. 300ftért több 10 ezres cuccok mellett a warez már csak a degeneráltaknak való.
34.
manderel
#33: A CD Keys-t konkrétan nekem ajánlotta tegnapelőtt, és nem a Gamepassra, hanem egy adott játékra.
33.
godach
#32: Anno, amikor állították hogy torrentezel és letagadtad megvédtelek.
Most tisztán emlékszem rá, hogy CD Keys-et emlegettél minap Gamepassért mert 200 forinttal olcsóbb szóval felőlem álszenteskedhetsz. Egy hazug senkiházi vagy, ahogy kiderült....
32.
crytek
#31: Miért kell megint valótlant állítani?
Kezdjük azzal nincs és nem is volt 3. fél mivel csak a msnál veszem.
+ a 2. téves dolog ha nem 300 akkor addig szünetel nálam a dolog.

Ha valamivel nem vagy tisztában előtte kérdezz privátban mert alpári tahoság ennyi hazugságot olvasni
31.
godach
#30: Nem arról beszéltem hogy megveszi a 300 forintos gamepassot, hanem arról, hogy amikor az Ms 1500-ért adja akkor képes elmenni egy harmadik félhez mert az csak 1200-ért. De részemről lezártam a témát.
30.
delphijos
Hát azt kell mondjam hogy most szerintem nem jogos Crytek koma basztatása. Ez, ahogy játszott a szolgáltatás része, nem is értem hogy merül fel olyan hogy "visszaél" vele.... Nekem is Ultimate előfizu van, és nehogy már bűntudatom legyen mert játszom egy játékkal ami a GP-ben van... és ezért vegyem is meg? Én tökre ellene vagyok a wareznak, de azért ez egy kicsit nonszensz...
28.
FARKAS
#26: Köszi az infót a játékról, de szégyeld magad, hogy 300 ft-ért veszel gamepasst, úgy hogy az ms ennyiért adja(irónia vége):)
27.
FARKAS
#19: Jó, de az se normális, hogy minden szarért bannolnak. Pl. gamestar. Főleg úgy, hogy a komment szekciót felügyelő 90% hogy meleg és mindenkit bannol, aki csak egy kicsit is kritizálja a másságot. Az is elég szánalmas dolog.
26.
crytek
#24: A játékról csak neked

Normálon elsőre 11 óra 38 perc volt a játék. hozza a szokásos Gears of War feelinget. Ami változott ,hogy Jacket a kis segítő robotunkat immáron lehet fejleszteni a pályákon felszedhető dolgokkal. Elég jó tulajdonságokkal lehet felruházni a robotot ami sok helyzetben segít és pont jól jön. Pl láthatatlanná tesz minket így akár 3-4 ellent is ki tudunk végezni ,hogy észlelnének minket. Ezeket a tulajdonságokat tudjuk tovább upgradelni (ezért is érdemes minden centit átnézni a játékban és minden melléküldik megnézni ,hogy maxos lehessen a robot) Akkor ott van még a korábbi részekbe is látott védőpajzs amit már nem csak az ellen használ hanem minek véd. Távoli elérhetetlen tárgyakat tud felszedni nekünk, akkor még tudja támadni az ellent ilyen áramos dologgal. Mondhatni az egész game az ő használatára épül mert sokszor csak úgy tudunk továbbjutni ha őt beküldjük a falon lévő nyílásokba ahol bejutva aktivál/kinyit valamit.
Ami változás még van hogy itt a járműhasználat nem motor meg autók hanem ilyen vitorlás "hajó" szerű sikló cucc :)
A játék grafikailag remek. A MS mesteri szinten tud bánni az UE4-el. A játék első fele amíg a havas rész van az szép. Aztán a game második fele a vörös sivatagos rész már sokkal gyengébb (nem tudom a vörös homok teszi de gyengébbnek hat de nagyon)
Az egyetlen negatívum,hogy az elindítás után 3.5 perc mire játékba lehetünk sokat tölt. SSD-n kíváncsi lennék ez mennyi (One X-en játszottam végig)

Az új escape modot próbáltam még. Nekem ez a mod nem tetszik. Rohanni kell előre hogy kijussunk kb semmit nem is látunk a pályából, ha leállunk harcolni telik az idő ilyenkor lehet felvenni idő hosszabbító cuccokat amik vannak a pályán. A horda mod az meg üt mint eddig mindig..

Egyszóval remek játék ajánlani lehet csak
25.
Kawada
#24: Tehát a szokásos. Nem értem a problémát...
24.
Őrnagy
Látom, 23 komment. Fú, mondom, megnézem, mik a legújabb vélemények:
-Fillérbaszás
-Buzizás
-Játékról szinte semmi.
23.
crytek
#22: 1. MS ha bukna ezzel nem lenne évek óta ennyi a szolgáltatása
2. MS ba bukna ezzel nem rakná bele a 0 day sem és később sem a teljes áras játákait
3. Soha egy percig se fogom magam rosszul érezni amiatt ,hogy a msnak egy szolgáltatásán belül játszom a játékokkal amik őt és más cégek töltenek fel mindig frissítve a felhozatalt.

4. A crytek kinyírta magát szépen ahhoz nem kellettem én vagy a fajtársaim...

5 . Még valami amiben segíthetek?
22.
godach
#21: További sok sikert és remélem a támogatásokból a fajtád részéről rengeteg folytatás következik.
(nem, nem fog alá crysis 4) az is a te féléd miatt ment parkolópályára
21.
crytek
#20: Mivan?

Novemberben lettem xboxos. Azóta 200ft-os illetve 300ft-os game passokat vettem.
Ismétlem még egyszer arról nem tehetek, hogy a ms adja ennyiért..
Most nem tudtam venni a 600ft/2 haviból mert most nem engedte.. Viszont a legnagyobb meglepetésemre az egyik legnagyobb gyülölöm privátba adott 1 havit. Így más így gyűlölhet :)
20.
godach
#18: Egy éve lemonja majd megújítja az előfizu, csak hogy 300 forint legyen és ne 1500. Akkor, szerinted?
18.
kryszisz
#14: Amúgy jelen esetben mondjuk én sem nagyon értem a flame-et, a Gamepasst az MS találta ki, ahogy azt is, hogy újonnan megjelenő játékokat is alapból beleraknak. Ha lenne gépem tuti, hogy én is beneveznék rá, a hülyének is megéri ez a szolgáltatás ennyi pénzért, és olybá tűnik az MS-nek is, különben nem hozta volna létre. Alapesetben nem feltétlenül értek egyet crytek mentalitásával (ahogy ennek hangot is adtam nemegyszer), de itt most tényleg nem használt ki semmilyen kiskaput, vagy hasonlót..
17.
godach
#15: Mindig keresed a kiskapukat. Hibákat. Neked mind1 honnan veszed, nem támogató a háttérmunkát. Csak élősködsz. Nem elég, hogy magadnak bemeséled, de minket is rá akarsz venni hogy piócák legyünk. Röviden ennyi. De mondom, neked hiába. Te a szociális segélyből is kihozod, hogy hatalmas gamer legyél.
A szádra pedig vigyázz. Civilizált legyél.
16.
crytek
#13: Utalni is kell mivel jusson el mindenkihez ez a szolgáltatás ennyibe kerül...
Itt leszek még sokáig nyugodj meg, bármennyire is fáj neked és a birdádodnak
15.
crytek
#12: Ne basszál már fel. Visszaélni? Ember ez a game pass egy termék ezzel hogy az anyámba élek vissza mikor fizeték érte amennyi?

Persze többen beszéltétek..ja a semmit. Most is egy termékről van szó ami bárki számára elérhető. Légyszi írd le mivel élek én vissza ezzel? Most már rohadtul kiváncsi vagyok.. És még nekem van fétisem lol...

14.
godach
#13: Direkt csinálja. Szerintem a fétise.
Mind 1. Többen is beszéltük, hogy itt hagyjuk inkább az oldalt. Ha a GK-nak erre a majomra van szüksége, hát akkor hajrá...
13.
Kawada
#10: Minden egyes kib*szott kommentedben utalsz arra, hogy épp hány forintocskát sikerült megb*sszál. Kussolj, élvezd, írd le, hogy jó-e vagy nem és hagyd ki a fillérbaszkodás által okozott erekciót és a kutya nem fog veled foglalkozni.
12.
godach
#10: Élni és visszaélni valamivel teljesen más, de te az a fajta vagy akinek hiába mondom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...