Code Vein - hamarosan kibővítik a demót

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Letöltés
Link másolása
Ritka manapság, hogy egy játékhoz demó készül, az pedig főleg, hogy ezt a demót újabb tartalmakkal frissítik a későbbiekben. A Code Vein esetében márpedig ez a helyzet, hamarosan kibővül a próbaváltozat!

A héten kapta meg a kipróbálható változatát a Code Vein, igaz, az csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A demó tartalma egyébként megegyezett a pár hónappal ezelőtti bétatesztével, belenézhettünk a karakterszerkesztőbe, a játék kezdőterületébe és a The Depths névre keresztelt dungeonbe is.

Hamarosan azonban ez megváltozik, ugyanis a Bandai Namco frissíteni készül a próbaverziót, ami nem éppen bevett szokás a kiadók körében. Habár azt még nem tudjuk, hogy mikor kapjuk meg az extra tartalmakat, az már biztos, hogy megnyitják előttünk a kifejezetten nehéznek mondott Town of Sacrifice területet, élesedik a multiplayer, ráadásul egy olyan funkciót is kapunk, amivel a karakterünket átvihetjük a szeptember 27-én megjelenő végleges változatba.

A Code Vein egyébként az említett konzolok mellett PC-n is tiszteletét teszi. A játék korai verziójával kapcsolatos tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze.

2.
2.
azureknight0715
Naaa szuper. Én örülök neki. Demoban 2 dolog volt ami kicsit megizzasztott. A depht utolsó bossa, meg a hullámban érkező ellenségek, de egyik sem volt olyan amit nem gondoltam volna lehetetlennek. Bossok tetszenek amugy, elégé dark souls szintű lett, értem ezalatt hogy gyors stílusos támadásai vannak nem pl olyan hogy van 2-3 db támadása szóval jobban kivannak dolgozva mint egyébb souls gameben. A helyszín tényleg unalmas volt, egyhangú. Remélem a teljes játék változatos helyszíneket fog felvonultatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...